NL / EN

Team

Benieuwd naar het make-up artists, grimeurs, haarstylisten en visagisten team van Make-Up Matters?

Kom meer over ons te weten, door op een afbeelding onderaan de pagina te klikken!


Annelies van Oosterum (Eigenaar Make-Up Matters / MUA / Docent / Trainer)

“Visagie gaat verder dan slechts make-upjes, elke dag roer ik met mijn penselen in iemands zelfbeeld. Niets is mooier dan de twinkeling in de ogen van een klant, wanneer zij in de spiegel kijkt.”THAT’S what MATTERS

Opleidingen:

 • Special Effects and Fashion techniques @ LA Academy Dublin
 • Schminkcursus @ Helma van Os
 • Make-up Artist @ RB Academy Nederland
 • Cosmetic camouflage, Special effects & Airbrush @ Charles Fox London
 • Masterclass @ RB Academy Nederland
 • Coiffure pour le Spectacle @ RB Academy
 • Visagie B @ RB Academy Nederland
 • Semi permanente make-up @ ROC
 • Visagie A @ ROC

Passie Matters
“Ik leef voor mijn dromen, mijn dromen zijn vol van liefde, leven, positiviteit en passie voor alles wat ik doe.” Lang geleden heb ik in een interview deze quote gelezen en deze toen uitgescheurd. Hij hangt al jaren boven mijn bureau.. Het wordt tijd om hem in te gaan lijsten want hij begint aardig geel te worden 😉 Make-Up Matters is geboren vanuit een visie, een droom, een passie. Dit probeer ik ook mee te geven aan mijn klanten.

Familie Matters
Mijn ouders zijn mijn rots en inspiratie. Zonder hun steun was ik nooit gekomen tot het punt waar ik nu ben. Je wilt niet weten hoeveel bakjes met avondeten zijn gebracht tijdens drukke periodes.

Tosti Matters
Oké, ik zal het toegeven…ik ben een kattenvrouwtje (maar dan verliefd en verloofd haha). Tosti is mijn oude kater van 14 jaar. Mijn geweldig lieve knuffelkont met overgewicht.

Inspiratie Matters
Vanuit mijn vak als Make-Up Artist en docent, vind ik het belangrijk dat ik niet alleen anderen, maar ook mijzelf telkens weer opnieuw te blijven inspireren. Door telkens te verdiepen in de laatste trends en technieken, blijf ik de lat voor mijzelf hoger en hoger leggen. Op die manier verliest mijn baan nooit de uitdaging.

Make-Up Matters
Ik hou van make-up; dat moge duidelijk zijn! Ik geloof dat make-up expressie verhogend kan werken, zonder dat het gelijk een masker wordt. Gebruik make-up niet om je achter te verstoppen, maar zet het in om jezelf juist meer naar voren te brengen! Make-up kan je een enorme boost aan zelfvertrouwen geven, het gevoel dat je krijgt als je in de spiegel kijkt, “Wauw! Ik mag er zijn!”. De positieve invloed die make-up kan hebben op iemands zelfbeeld wordt soms onderschat, hier willen wij van Make-Up Matters verandering in brengen! You matter; Make-Up Matters!

Linda (Back Office)

Appeltaart Matters
Er is maar 1 ding waarvoor je mij uit mijn warme bedje krijgt; de geur van heerlijk vers gebakken appeltaart jammie!!

Afwisseling Matters
Mijn functie binnen Make-Up Matters is een organisatorische. Ik ben namelijk het eerste aanspreekpunt voor klanten in geval van aanvragen die via onze website binnen komen. Het ene moment ben ik bezig met de voorbereidingen van een grote productie, het andere moment met de persoonlijke aandacht voor een bruid en haar grote dag, om vervolgens mij te richten op een knusse familie fotoshoot; heerlijk die afwisseling!

Duidelijkheid Matters
Als organisatorische spil in het Make-Up Matters web draait alles voor mij om duidelijkheid. Ik vind het super belangrijk dat de Make-Up Artist van te voren precies weet wat de klant verwacht en haar wensen zijn. Ook vind ik dat een klant duidelijkheid moet krijgen in wie, wanneer en waar zij ons kan verwachten.

Talent Matters
En ooooh wat hebben wij vreselijk veel getalenteerde mensen in ons team zitten, ik ben zo trots op elk teamlid en de prachtige creaties die zij keer op keer neerzetten! Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik de enige van het team ben, die je beter geen penseel in haar handen kan geven. Laten we zeggen, ieder zijn eigen talent!

Make-Up Matters
Tja ook ik ga mij stukken zelfverzekerder en beter voelen met een mooi aangebrachte make-up, want wat is het toch een heerlijk gevoel om in de spiegel te kijken, en je eigen indrukwekkende oogopslag te zien 🙂

Caroline (Kapper / MUA / Docent)

Familie Matters
Zonder familie en mijn geliefde ben ik nergens. Zij stimuleren me mijn passie en gevoel te volgen in en om mijn werk! En remmen mij op de juiste momenten als ik door mijn enthousiasme weer eens te hard van stapel loop.

Trainingen Matters
Ook al ben je erg goed in wat je doet, het kan altijd beter! Ik houd er van mezelf en anderen te blijven “kietelen” en te inspireren. Je kunt zo veel leren van anderen en hun visies! Binnen onze branche ben je nooit uitgeleerd!

Beauty Matters
Het bewerken en bezig zijn met haar blijft mijn allergrootste passie. Haar is namelijk één van de belangrijkste elementen die je uitstraling bepalen. Maar het visagie vak heeft ondertussen ook mijn hart gestolen. Door de juiste producten, technieken en kleuren kun je wat haar én make-up betreft, een vrouw uitstraling geven, zelfverzekerdheid en expressie. Deze combinatie maakt het plaatje voor mij compleet!

Plaid Matters
Het gebeurd niet veel meer de laatste jaren, maar als het maar even kan grijp ik mijn kans en kruip onder mijn plaid op de bank met, het liefst nog, een groot stuk taart voor mijn neus!

Bloemen Matters
Felle kleuren en heerlijke geuren. Ik word ontzettend vrolijk van een gezellig bosje bloemen op tafel. De prachtige vormen en vrolijke kleuren, laten me genieten van de kleine dingen in het leven!

Tessa (Styliste)

Fashion Matters
Fashion is voor mij een voor van kunst en een manier van expressie. Ik laat mij graag inspireren door prachtige stoffen, bijzondere creaties en prachtige kleuren. Soms kan is zelf geëmotioneerd van raken zo mooi!

Stralen Matters
Anderen laten stralen (en uiteraard ook jezelf) is hetgeen wat ik in al mij werkzaamheden wil bewerkstelligen. Helpen om mensen het beste, mooiste uit zichzelf te halen en hen vervolgens vol trots naar zichzelf te zien kijken is de grootste voldoening die er is.

Sport Matters
naast styliste ben ik personal trainer en dus dagelijks bezig met mijn lijf. Ik vind het heerlijk om me fit en gezond te voelen en daar is een flinke dosis sport niet onmisbaar bij.
Genieten matters; in de huidige maatschappij wordt veel van ons gevraagd waardoor we onszelf snel voorbijlopen. Daarom vind ik het enorm belangrijk niet vergeten te genieten. Leuke dingen doen met je vrienden of partner, een flinke dosis ‘me’ time zijn zaken die echt noodzakelijk zijn in mijn leven.

Make-Up Matters
Geen enkel outfit is compleet zonder een passende make up. Zelf heb ik die expertise helaas niet, maar de dames van Make-Up Matters vullen mij hier perfect in aan.

Mariska (Docent Airbrush / MUA)

Creativiteit Matters
Creativiteit houd voor mij in constant bezig zijn met nieuwe technieken uit te werken en toe te passen en de lat voor mezelf elke kerr een stukje hoger te leggen en te werken buiten mijn comfortzone.

Chocolade Matters
Ik kan geen dag zonder chocolade! Wit, puur of melk het maakt voor mij niet uit!

Training Matters
Hoe lang je ook je vak uitoefend, training en bijscholing blijven altijd belangrijk! Stilstaan is achteruitgaan!

Dromen Matters
Zowel prive als Zakelijk vind ik het belangrijk om je dromen na te jagen. Ik probeer zoveel mogelijk uit elke dag te halen en ga altijd voor de volle 100%.

Make-Up Matters
Als Make Up Artist vind ik het belangrijk om de juiste Make Up te vinden bij elke klant. Elk persoon is anders dus ook elke Make-Up is anders! Dit is ook de reden waarom ik zo van mijn vak houd! Geen klant, geen Make-Up of dag is hetzelfde!

Shirley (Kapper / MUA)

Tevredenheid Matters
Ik vind het erg belangrijk dat klanten blij met het eindresultaat zijn en dat je zelf met Девочка een tevreden gevoel cheap nfl jerseys de deur achter je dicht Beautiful doet!

Duidelijkheid Matters
Persoonlijk vind ik het cheap mlb jerseys Marjolein erg fijn Post als klanten duidelijk kunnen vertellen wat ze precies van mij cheap jerseys verwachten. Echter Post vind ik het ook belangrijk dat klanten precies moeten weten wat ze van mij kunnen verwachten, ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Thuis Matters
Als ik thuis ben vind ik het BLS heerlijk om me even wholesale jerseys af te kunnen sluiten van mijn werk. Wel is dit cheap nba jerseys in drukke tijden heel erg moeilijk omdat er van Черный alles door m’n hoofd blijft razen wholesale nfl jerseys wat ik allemaal Maaike nog moet doen. Rust is dan ver (MUA) te zoeken!!

Make-up Matters
Iedere dag vind cheap mlb jerseys ik het belangrijk om make-up te dragen, dit staat verzorgd wholesale nba jerseys en als ik het niet draag, lijkt het alsof cheap nfl jerseys ik net uit mijn “His bed ben gerold. Bij elke gelegenheid hoort een Seattle cheap mlb jerseys passende make-up.

Marjolein (MUA)

Passie Matters
Van kleins af aan wist ik altijd Olde al “Ik word kapster” Hoe mooi is dat wholesale nba jerseys om je droom (MUA) waar te kunnen maken en elke dag cheap mlb jerseys vol met passie aan het werk te zijn. Ik blijf trainingen en de trends volgen zodat ik blijf groeien in mijn wholesale nfl jerseys vak. Naast het kappersvak heb ik er nu een passie bij: Make-up!. Het is , zo’n mooie aanvulling om naast een mooi kapsel een mooie make-up te mogen zetten.

Familie Matters
Ik ben echt een familiemens. Ze steunen en helpen mij cheap nfl jerseys in het volgen van mijn dromen. Ben dankbaar met zo’n lieve familie om mij heen die altijd voor elkaar klaar wholesale nfl jerseys staan.

Creatief Matters
Ik hou er van om lekker creatief bezig te zijn en heb dit geluk dat dat in mijn dagelijks werk de hele dag cheap nfl jerseys kan. Daarnaast ben cheap nba jerseys signs ik vaak lekker aan het knutselen en frubelen in huis zoals kaarten Circulaire maken. Heerlijk is dat om je creatief los te laten gaan en er altijd iets moois weten van First te maken.

Lezen Matters
Ik lees en ja.. ik lees heel veel. heerlijk om helemaal weg te kunnen zwijmelen in Maaike een mooi boek. Lezen is voor mij echt rust en ontspanning, heel fijn!

Make-Up Matters
Ben nog steeds erg blij dat ik naast kapster nu ook make-up artist ben. En de klanten een totaal Course pakket kan aanbieden. Zo mooi om te zien dat door het zetten van een mooie make-up, de klant er zoveel zelfvertrouwen cheap nfl jerseys van kan krijgen. Dat betekent, dat naast haar ook Make-up Matters!!

Nicky (MUA)

Reizen Matters
Voor mij is het een gevoel van vrijheid. En ik zie cheap NFL jerseys het ook als een beloning voor het harde werken wat je de cheap jerseys rest van het jaar doet. Het maakt niet cheap nba jerseys uit of je Miami Dolphins Jerseys over je aan het snorkelen bent in de Great Barrier Reef in Australie of in Chinatown in Bangkok loopt, reizen leert je om belangrijke en mooie momenten te waarderen en er alles uit restips te halen wat erin zit!

Ambities Matters
Dit gaat voor mij Unionens over jezelf ontwikkelen om meer te leren, of om iets beter te kunnen doen. Ik ben met de opleiding tot MuAH begonnen naast mijn werk in de forensische psychiatrie, omdat ik altijd al graag voor mezelf heb willen werken en mijn creativiteit Maaike ergens in kwijt wilde. Ik ben dus uit mijn comfort-zone gestapt cheap nfl jerseys om deze droom te kunnen realiseren. wholesale jerseys Nu bijna een jaar later kan ik me geen leuker beroep bedenken; steeds nieuwe trends, het experimenteren, de cheap NBA jerseys mogelijkheden die Shelter er zijn met make-up, maar vooral het resultaat…. Voor zowel modellen op de catwalk als alledaagse vrouwen/meiden.

Sushi Matters
Ik ben in het algemeen gek op eten.. maar sushi is toch echt mijn favoriet boven alles!! Op welk moment Feature van de dag ook.. Het liefste eet ik dit met vriendinnen of familie.

Creativiteit Matters
Vooral voor de resultaten die ik wil leveren als MuAH. Ik vind het belangrijk om mijn eigen stijl te hebben, daarbij is het gebruiken van nieuwe producten of methodes een must. Elk gezicht is anders en daarom kun je als MuAH de meest uiteenlopende creaties bedenken en uitwerken. Dit is wat voor mij het vak zo uitdagend maakt.

Make-Up Matters
Natuurlijk vind ik het zelf ook weleens heerlijk om военнослужащие een dagje zonder de straat op te gaan, maar met make-up voel ik me altijd toch een stukje mooier en ben ik net iets zelfverzekerder. Het brengt de sterkte punten in mijn gezicht naar voren en cheap mlb jerseys het verzacht mijn onjuistheden. In mijn vak kan ik natuurlijk al helemaal niet zonder make-up.. het mooie ervan vind ik dat je verschillende soorten beelden neer kan zetten en iemand compleet kan transformeren in 21 iets wat jij of wholesale MLB jerseys de opdrachtgever wil.

Maaike (MUA)

Creativiteit Matters
Er is niks zo fijn als creatief bezig zijn. Elke April dag is anders en vraagt om cheap mlb jerseys een gezonde dosis improvisatie en vernieuwing. Er is niks zo leuk om bij elk gezichtje de juiste make-up te vinden inclusief haarstyling, waardoor iemand zelfverzekerd en stralend de deur uit loopt.

Eten Matters
Eigenlijk zou ik moeten zeggen bitterballen, waar je me dag en nacht voor kunt wakker maken. Maar ik behaald? zou liegen als ik zou zeggen dat ik eten in het algemeen niet beschouw als een waardevolle cheap mlb jerseys hobby.

Humor Matters
Cliché, maar een dag niet gelachen is toch echt niet geleefd. Simply Mijn leven loopt soms synchroon aan die van Bridget Jones, lees wholesale mlb jerseys hoog blunder gehalte, ik maak altijd wat mee. Waar ik ook ben, voor een momentje gezelligheid of lachen maak wholesale nfl jerseys ik altijd tijd.

Familie Matters
Mijn lieve familie heeft mij deels gebracht waar ik nu ben door in mij te geloven en door immense toewijding. Gezellig samen zijn cheap jerseys met een flinke dosis humor, zelfspot cheap mlb jerseys en plagerijtjes maakt het altijd een fijn samenzijn.

Make-Up Matters
Ik zou graag willen zeggen dat ik cheap jerseys zo fris en Gifts fruitig uit mijn bed stapte, Square maar nee, ook wholesale mlb jerseys ik voel mij vs. stukken prettiger met wat make-up. Make-up is zo divers en voor ieder wat wils. Er is niks leuker dan te experimenteren voor een leuke nieuwe look. Los van de dagen waarbij je ging voor een eyeliner, maar dan sporadisch eindigt met een smokey eye…

Rachelle (Docent Epileren)

Natuur Matters
100% natuurlijk ingrediënten in huidverzorging vind ik erg belangrijk! Alleen de natuur biedt ons het beste om de huid te verzorgen en in balans te houden.

Puur Verzorging Matters
Wat heb ik toch een leuke baan! Ik denk geregeld; wauw wat heb ik een geluk dat ik dit dagelijks mag doen. Elke dag mag ik mensen laten ontspannen en met een goed gevoel naar huis laten gaan.

Inspiratie Matters
Ik lees graag over nieuwe ontwikkelingen in huidverzorging en pas toe wat voor mij goed voelt. Zo hoorde ik pas dat je heel makkelijk oogkompressen kan maken van korenbloem, hoe leuk is dat?!

Eten Matters
Lekker, gezond en biologisch eten.. jammie! Maar af en toe chocolade en een frietje zorgen voor balans he? 😉

Make-Up Matters
Ik ben blij dat het bestaat, al het mooie van binnen en buiten accentueren dat is wat make-up voor mij doet!

Tess (MUA)

Family & Friends Matters
Ik ben opgegroeid in een grote familie. De meeste neven en nichten zijn ook goede vrienden van mij. Die banden koester ik enorm.
De meeste vrienden van mij ken ik al jaren. Zij zijn als familie voor mij. Dat zijn bijzondere vriendschappen waar ik erg zuinig op ben.
Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt. Ik deel mijn gelukkige momenten graag met mijn familie en vrienden, maar ook vind ik het fijn als zij hun geluk met mij delen.

Healthy Lifestyle Matters

Goed voor mijn lichaam zorgen is voor mij heel belangrijk. Ik wil gezond en gelukkig blijven en een gezonde levensstijl is in mijn optiek de basis daarvan. Na een goede work-out voel ik me fysiek en mentaal top! Ik vind mijn lichaam ook mooier als ik train. Ook zorg ik dat ik (bijna) elke dag goede voedingsstoffen binnenkrijg.

Chips Matters
Het is niet altijd en allemaal gezond. Ik word niet warm van snoep of een stuk taart, maar je maakt mij enorm blij met een zak chips! Als die zak eenmaal open is, kan ik niet meer stoppen tot hij leeg is, hahaha!

Positive Mindset Matters
Wat er ook in mijn leven gebeurt, ik probeer er altijd iets positiefs van te maken. When life gives you lemons make lemonade!
Ik omring mij graag met mensen met dezelfde mindset. Veel lachen en toasten op het goede leven!

Make-Up Matters

Schoonheid begint bij een mooie uitstraling, maar een goed verzorgd uiterlijk met als finishing touch mooie make-up kunnen je nóg meer laten stralen. Ik hou van mijn vak!

Kirsten (MUA)

Gezelligheid Matters
Ik vind het niet alleen belangrijk dat de make-up mooi zit, maar ook dat het gezellig is en dat er gelachen wordt. Lachen en gezelligheid zorgt voor een meer ontspannen sfeer. Ik vind het prettig als de klanten zich op hun gemak voelen.

Perfectionisme Matters
Is het niet fijn dat je make-up perfect zit. Alleen mooi vind ik niet goed genoeg. Ik ga altijd door totdat ik tevreden ben. Als ik niet 100% tevreden ben doe ik het gewoon opnieuw.

Kids Matters
Naast visagist werk ik ook als gastouder. Ik hou van de kindjes die bij me komen en ga graag met ze op pad. omdat ik het leuk vind met kinderen bezig te zijn, vind ik het ook super om bruidsmeisjes mooi te maken en kinderfeestjes te verzorgen.

Team Matters
Met ons team zetten wij een professionele maar ontspannen sfeer neer tijdens ons werk. Ik vind het erg prettig in ons team. Je kan samen met elkaar opdrachten doen of een ander teamlid kan de opdracht over nemen als je niet kan. We werken allemaal in grote lijnen het zelfde. dit is voor mij erg belangrijk. We hebben veel aan elkaar en kunnen op elkaar bouwen.

Make-Up Matters
Alleen het idee dat iemand zich prettiger en mooier voelt met make-up is al super fijn. Dat ik dan ook die gene mag zijn die deze mooie make-up zet is geweldig. Als iemand aan het einde in de spiegel kijkt en zichzelf prachtig vind, daar wordt ik helemaal warm van. Er is niks fijners dan waardering krijgen voor je werk.

 • Annelies van Oosterum (Eigenaar Make-Up Matters / MUA / Docent / Trainer)
 • Linda (Back Office)
 • Caroline (Kapper / MUA / Docent)
 • Tessa (Styliste)
 • Mariska (Docent Airbrush / MUA)
 • Shirley (Kapper / MUA)
 • Marjolein (MUA)
 • Nicky (MUA)
 • Maaike (MUA)
 • Rachelle (Docent Epileren)
 • Tess (MUA)
 • Kirsten (MUA)