NL / EN

Kinder / Tienerfeestjes

Altijd lastig om een thema te bedenken voor een leuk en origineel kinderfeestje? We gaan aan de slag met oa. schmink, make-up, grime en nagellak! Make-Up Matters verzorgt diverse kinderfeestjes, verjaardagspartijtjes, nail art feestjes, grime feestjes en speciale tienerfeestjes.

Kinderfeest met schminken…
Wat is er nu leuker om samen met vriendjes en vriendinnetjes eens een keer een echt schminkfeestje te geven? Wie wil er nu niet een elfje, mooie prinses, tijger of stoere griezel worden? Zodra de kinderen geschminkt zijn, zitten ze meteen in hun rol. De schminksters van Make-Up Matters maken van elk gezicht een waar kunstwerkje. Ideaal voor een leuke kinderverjaardag of thema kinderfeestje. Uiteraard wordt er alleen met huidvriendelijke producten op waterbasis gewerkt.

Nail art feestje…
Veel jonge meiden zijn graag met nagellak en nagel versieringen bezig. Nail art is in de laatste jaren dan ook erg in populariteit toegenomen. Make-Up Matters begrijpt wat jonge meiden leuk vinden en heeft hier een leuk nail art kinderfeest voor gemaakt. We gaan aan de slag met nagellak, stripers, nagelstickers, glitter en strasssteentjes. Onder begeleiding en instructies van Make-Up Matters mogen de meiden het ook zelf doen!

Grime feest voor jongens of stoere meiden…
Een echt grime feest is erg bijzonder en ontzettend leuk om mee te maken, voor stoere jongens en meiden. De grimeurs van Make-Up Matters kunnen bloederige wonden, littekens en kneuzingen maken die er griezelig echt uit zien! Ook vertellen wij hoe special effects in een film worden gemaakt. Het is aan te bevelen dat de kinderen oude kleding aantrekken i.v.m. filmbloed vlekken. Iedereen raak op dit grime feest namelijk ‘gewond’.

Make-up party…
In deze make-up party voor tienermeiden wordt het gezicht gereinigd, een maskertje aangebracht en gaan we natuurlijk leuke make-up aanbrengen. Elk gezicht is uniek. Wij kijken wat de tienermeiden leuk vinden en hoe mooi een ‘natural look’ bijvoorbeeld de oogopslag kan accentueren. Ook leren we hoe eventuele plekjes, puistjes en oneffenheden kunnen worden weg gewerkt en glitter zal bij dit feest niet ontbreken. Bij de make-up workshop voor tienermeiden is het ook mogelijk om dit te combineren met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf.

Alle bovengenoemde kinderfeestjes en tienerfeesten kunnen zowel op afspraak bij u thuis als op een externe locatie worden gegeven.

Tot slot…
Wilt u voor u kinderen of tieners ook eens een bijzonder en speciaal kinderfeest organiseren? Kom jij uit de regio Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen de feestjes door het hele land. Dit kan al vanaf € 75,-
Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave voor een tiener / kinderfeestje, neem gerust contact met ons op!