Nicky (MUA)

Comments (0)

Reizen Matters
Voor mij is het een gevoel van vrijheid. En ik zie cheap NFL jerseys het ook als een beloning voor het harde werken wat je de cheap jerseys rest van het jaar doet. Het maakt niet cheap nba jerseys uit of je Miami Dolphins Jerseys over je aan het snorkelen bent in de Great Barrier Reef in Australie of in Chinatown in Bangkok loopt, reizen leert je om belangrijke en mooie momenten te waarderen en er alles uit restips te halen wat erin zit!

Ambities Matters
Dit gaat voor mij Unionens over jezelf ontwikkelen om meer te leren, of om iets beter te kunnen doen. Ik ben met de opleiding tot MuAH begonnen naast mijn werk in de forensische psychiatrie, omdat ik altijd al graag voor mezelf heb willen werken en mijn creativiteit Maaike ergens in kwijt wilde. Ik ben dus uit mijn comfort-zone gestapt cheap nfl jerseys om deze droom te kunnen realiseren. wholesale jerseys Nu bijna een jaar later kan ik me geen leuker beroep bedenken; steeds nieuwe trends, het experimenteren, de cheap NBA jerseys mogelijkheden die Shelter er zijn met make-up, maar vooral het resultaat…. Voor zowel modellen op de catwalk als alledaagse vrouwen/meiden.

Sushi Matters
Ik ben in het algemeen gek op eten.. maar sushi is toch echt mijn favoriet boven alles!! Op welk moment Feature van de dag ook.. Het liefste eet ik dit met vriendinnen of familie.

Creativiteit Matters
Vooral voor de resultaten die ik wil leveren als MuAH. Ik vind het belangrijk om mijn eigen stijl te hebben, daarbij is het gebruiken van nieuwe producten of methodes een must. Elk gezicht is anders en daarom kun je als MuAH de meest uiteenlopende creaties bedenken en uitwerken. Dit is wat voor mij het vak zo uitdagend maakt.

Make-Up Matters
Natuurlijk vind ik het zelf ook weleens heerlijk om военнослужащие een dagje zonder de straat op te gaan, maar met make-up voel ik me altijd toch een stukje mooier en ben ik net iets zelfverzekerder. Het brengt de sterkte punten in mijn gezicht naar voren en cheap mlb jerseys het verzacht mijn onjuistheden. In mijn vak kan ik natuurlijk al helemaal niet zonder make-up.. het mooie ervan vind ik dat je verschillende soorten beelden neer kan zetten en iemand compleet kan transformeren in 21 iets wat jij of wholesale MLB jerseys de opdrachtgever wil.

Reacties zijn gesloten.