Personal Styling

Personal Styling

beYOUtiful...

Graag willen wij je voorstellen aan onze TOPstyliste Heleen! 

Zij is de juiste persoon voor jouw Personal Styling, zodat jij vol zelfvertrouwen voor de dag komt! Ook geeft Heleen jou tijdens haar gezellige en leerzame workshop, persoonlijk kledingadvies over stijl & vorm en het gebruik van accessoires. En personal shopping?! Dat kan natuurlijk ook! Ontdek jouw eigen persoonlijke stijl en pasvorm!

We laten Heleen aan het woord:

Personal Styling…

Shine baby SHINE! Ieder mens is uniek, en jouw persoonlijke stijl mag door de wereld gezien worden! Waar word jij blij van, waarin voel jij je het meest jezelf, waar ga jij van stralen? Ik help je heel graag om dat te ontdekken, om ook even out of the box te denken, en niet te gaan voor wat iedereen al heeft. We willen graag jouw unieke touch belichten, zodat jouw persoonlijkheid ook aan de buitenkant gezien wordt. Benadrukken wat jou echt JOU maakt! Of je nu lang, klein, plus size bent. Gewoon eerlijk en nuchter advies over hoe je jouw mooie kanten kunt belichten. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan, om jou te laten stralen!

Hoe werkt het?
Tijdens het persoonlijke advies (in onze mooie studio in Hilversum of Amersfoort of bij jou thuis) bespreken we de volgende onderdelen:

  • Welke stijl past het beste bij jou? Dit hoeft niet persé 1 stijl te zijn, want ik geloof niet in hokjes, maar in jouw UNIEKE eigen stijl!
  • Hoe maak je mooie combinaties?
  • Welke kleuren laten jou stralen?
  • Hoe kunnen we het maximale uit jouw lichaamsvorm halen?
  • Welke accessoires passen het best bij jou?
  • Extra aanvullende optie (meerprijs): inkoop van kleding vooraf, welke ik laat zien tijdens het persoonlijk stijladvies.

Voor het advies stuur ik je een lijstje met vragen, zodat ik alvast een beetje een beeld heb van je. Mijn adviezen zijn er om ervoor te zorgen dat jij gaat stralen en je prettig voelt, in een stijl die bij je past. Ook krijg je tips om kritisch naar je eigen garderobe te kijken zodat je ook zelf kunt beoordelen wat je goed staat en wat niet. Mijn doel is om jou plezier te geven in, en je aan te moedigen om je eigen stijl te creëren en daarbij soms ook ‘out of the box’ te denken.

Investering in jezelf: €239,-  per sessie. Het persoonlijk stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur.

 Review Evelien:

“Hi Heleen, ik wilde je nog even zeggen dat ik echt super veel heb gehad aan jouw stijladvies. Ik krijg veel complimenten over de kleding die jij gekocht had. Daarnaast ben ik volop aan het experimenteren met riemen, sieraden, shirts met prints etc, heb ik er lol in en voel ik me er goed in.”

Personal shopping…
Don’t shop till you drop… Is shoppen nou niet bepaald jouw hobby, of heb je altijd keuzestress?
Een personal shopper kan een uitkomst zijn als je huidige kledingkast toe is aan een restyling, als je een geschikte outfit zoekt voor een bepaalde gelegenheid of gewoon een nieuwe (zomer- of winter) garderobe nodig hebt. We gaan doelgericht winkelen en op zoek naar kleding die bij je past. Gegarandeerd geen miskopen meer.

Hoe werkt het?
Tijdens een intakegesprek geef je aan wat je kledingwensen zijn. Ik zoek een geschikte winkelroute en ga samen met jou op stap in een stad naar keuze. (Voor Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Amsterdam geldt het onderstaande tarief, alles daarbuiten bespreken we samen). Heb je geen tijd en/of zin om te winkelen? Geen probleem, je geeft je budget en wensen aan en ik shop jouw outfit of garderobe bij elkaar. Bij jou thuis bekijken we de verschillende kledingstukken. Wat je leuk vindt houd je en de rest gaat terug. Je wordt op je wenken bediend.

Investering in jezelf: €399,-  voor een halve dag.

Gun jezelf dit waardevolle cadeau, want van deze styling tips heb je jarenlang plezier!

Cadeaubonnen zijn ook mogelijk!

Een kleine glimp

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Hilversum, Laren, Eemnes, Zeist of Utrecht? Geen probleem! Maar ook komen wij regelmatig in het Noorden en Zuiden van ons mooie land. Wij houden van leuke uitstapjes dus mail ons gerust! 

Kijk ook even bij onze Google Reviews, voor ervaringen van anderen bij Make-up Matters!

Contact
Contact
Naam
Naam

You're worth it !