NL / EN

Bruidsmake-up / kapsel

Op deze speciale dag wil jij er natuurlijk adembenemend uitzien! Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up bij, die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten. Wij van Make-Up Matters uit Amersfoort (vlakbij Utrecht) verzorgen graag jouw bruidsmake-up aan huis, maar ook jouw bruidskapsel. Op deze manier zijn je bruidsmake-up en kapsel samen een mooi geheel.

Eerst een proefmake-up…
Tijdens een proefmake-up in onze make-up studio in Amersfoort, spreken we door wat je wensen zijn. We bekijken je huidtype en welke bruidsmake-up het mooiste bij jou, je bruidsjurk en je overige styling (zoals bruidsboeket) past. We zijn ook gespecialiseerd in camouflage technieken, alle huidskleuren en werken volgens de laatste trends.

Wij van Make-Up Matters zorgen er voor dat jij als bruid het stralende middelpunt van de dag bent en de zekerheid hebt dat je bruidsmake-up de hele dag goed blijft zitten.

De bruidsmake-up op de trouwdag…
Op de trouwdag komen we bij jou thuis en zetten wij de bruidsmake up, zoals wij dit tijdens de proefsessie hebben afgestemd. Vanzelfsprekend kunnen wij ook familieleden, vriendinnen en bruidsmeisjes opmaken. Moet je make-up en eventueel kapsel ’s avonds bijgewerkt worden? Geen probleem, wij kunnen ’s avonds altijd even een touch-up doen, zodat de feestavond kan beginnen!

Ook gelijk het bruidskapsel laten doen?
Voor een mooi bruidskapsel kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij kunnen de bruidsmake-up en bruidskapsel op elkaar afstemmen en ben jij klaar voor je grote dag! Het bruidskapsel zal door één van onze ervaren kapsters worden gedaan. Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar hebt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Stijlvol, klassiek of hip? Make-Up Matters is gespecialiseerd in alle vormen en soorten van opsteken. Maak een afspraak voor een proefkapsel, zodat je samen met één van onze haarstylisten alle mogelijkheden kunt doornemen. Proefkapsel en proefmake-up kunnen tegelijkertijd plaatsvinden, maar mogen ook afzonderlijk gepland worden. En neem gerust iemand mee naar de proef voor een second opinion!

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Nijkerk, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw bruidsmake-up en/of kapsel door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere bruiden bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of prijzen, neem gerust contact met ons op!