NL / EN

Avondmake-up / Hairstyling

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Zoals een jubileum, gala, diploma uitreiking, een bijzondere verjaardag of ander feest waarbij je er stralend uit wilt zien? Make-Up Matters uit Amersfoort (vlakbij Utrecht) weet als geen ander hoe belangrijk het is om je dan op je best te presenteren. Dat begint bij de juiste avondmake-up en hairstyling!

Langdurig zittende avondmake-up…
Of je nou 16 of 86 bent, wij van Make-Up Matters doen altijd ons best om de make-up, kledingstijl en haarstyling exact op elkaar af te stemmen. Daarbij zorgen wij er voor dat de make-up de hele avond goed blijft zitten en niet bijgewerkt hoeft te worden.

Een speciaal feestkapsel nodig?
Naast de visagie, kan ook het kapsel worden gedaan. Als haarstylist en visagist geven wij naast make-up tips ook advies over een mooi feestkapsel. Make-Up Matters werkt op creatieve en stijlvolle wijze met bijpassende feestkapsels voor bijzondere gelegenheden. Daarbij dragen wij zorg voor de juiste afstemming met de feestjurk, speciale feesttenue, het feestkapsel en avond make-up.

Make-Up Matters beschikt over een eigen studio in Amersfoort, waar een afspraak gemaakt kan worden. Desgewenst kunnen wij ook op locatie, de avond make-up en het feestkapsel verzorgen.

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw avondmake-up en/of hairstyling door het hele land. Dit kan al vanaf €35,-
Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!