NL / EN

Grime / Special Effects

Make-Up Matters verzorgt de grime, schmink en special effects voor diverse productiemaatschappijen, theaters, themafeesten, films, commercials en fotoshoots.

Speciale personages…
De grimeurs van Make-Up Matters kunnen diverse personages maken, waarbij speciale grime make-up en technieken worden gebruikt om een geloofwaardig karakter te creëren.

Het is voor een acteur slechts mogelijk zijn rol waarheidsgetrouw neer te zetten als hij of zij het gevoel heeft dat het karakter er in alle uiterlijkheden ten volle staat. Een goede theater- of filmgrime is net zo belangrijk als een treffende mimiek of de juiste accessoire.

Onze ervaring hebben wij oa. opgedaan in het Charles H. Fox Institute in Londen en LA Academy in Dublin, waar Make-Up Matters diverse special effects heeft geleerd. Wij beschikken zodoende over ruime internationale ervaring met verschillende technieken.

Speciale grime effects aanbrengen…
Vooral bij films, tv spotjes, of theaters worden veel special effects gebruikt  voor het maken van levensechte bloedwonden, blaren, brandwonden, littekens en kneuzingen. Grimeren wordt door Make-Up Matters ook vaak toegepast voor het maken van bijvoorbeeld kale hoofden en verouderingen.

Grime bij diverse feesten…
Binnenkort een themafeest? Of wil je een grap met iemand uithalen? Wij kunnen je helpen! Make-Up Matters is gespecialiseerd in het verzorgen van grime bij diverse feesten zoals:

  • Sinterklaasfeesten
  • Halloween
  • Vrijgezellenfeesten
  • Speciale fotoshoots

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Nijkerk, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw grime / special effects makeup door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave voor grime en special effects makeup, neem gerust contact met ons op!