NL / EN

Fotoshoot Visagie

Make-Up Matters uit Amersfoort (vlakbij Utrecht) biedt aan particulieren die een professionele fotoshoot willen laten maken, diverse mogelijkheden voor visagie, haarstyling en kledingstyling. Hierdoor zal je altijd het beste van jezelf op de foto terugzien.

De juiste fotoshoot visagie…
Wij zorgen er voor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht, waarbij glimplekken worden voorkomen. Door het aanbrengen van speciale fotomake-up, wordt de expressie in het gezicht verhoogd. Fotomake-up is zwaarder dan reguliere dagmake-up, omdat door het flitslicht van de fotograaf kleurverlies kan optreden.
Make-Up Matters levert meerwaarde aan fotoshoots, door de sterke punten van jou meer naar voren te brengen en oneffenheden juist te camoufleren. Desgewenst kunnen wij ook een volledige make-over doen, voor een meer opvallende of bijzondere fotoshoot.

Altijd de juiste look…
Natuurlijk willen we niet dat je het gevoel krijgt, dat de natuurlijke expressie van je gezicht teniet wordt gedaan onder een dikke laag make-up. Wij dragen er zorg voor dat je gewoon jezelf blijft.

Styling voor fotoshoots…
Onze professionele stylistes kunnen ook de haarstyling in orde maken, zodat zowel de visagie als haarstyling in één keer goed wordt gedaan. Daarnaast helpen wij ook bij je kledingstijl en geven kledingadvies. Omdat wij alles op elkaar afstemmen vormt het eindresultaat een geheel.

Bij welke fotoshoots doen wij de visagie, kapsel en styling?

  • Individueel fotoportret / portretfotografie
  • Familie- en gezinsportretten
  • Zwangerschapsreportages
  • Duo fotoshoots
  • Boudoir fotoshoot
  • Modelfotografie voor een portfolio
  • Profielfoto voor Social Media

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Nijkerk, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw fotoshoot visagie door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!