Arianne

Jouw bruidsmake-up…

Theater Matters
Ik ben gek op theater! De sfeer, de drama, de verhalen.. Het was dan ook geen verrassing dat ik daar mijn werk van wilde maken. Wat wel een verrassing was, was dat ik tijdens de opleiding voor musicaltheater mijn andere liefde heb ontdekt: het prachtige vak van make-up en grime. Wat ben ik een geluksvogel, dat ik deze twee passies van mij mag en kan combineren.

Liefde Matters
In 2016 heb ik ‘ja’ mogen zeggen tegen de liefde van mijn leven: Jonathan. Dat was de beste keuze ooit! Samen met onze prachtige dochter Gaia en hond Woody wonen we in een kneuterig huisje midden in de natuur. Ik ben een hopeloze romanticus. Dat is een van de redenen dat ik het zo geweldig vind om in de bruidsbranche te werken. Al die liefdesverhalen geven mij elke keer opnieuw weer inspiratie.

Natuur Matters
De wereld heeft zoveel moois te bieden! Ik vind het fijn om de tijd te nemen voor een lekkere wandeling (samen met Woody) om mijn hoofd even leeg te maken en om tegelijkertijd geinspireerd te raken door al het moois wat ik tegenkom.

Make-up Matters
Het is heel bijzonder wat make-up voor effect kan hebben. Ik geloof absoluut dat echte schoonheid van binnen zit. Geloof in jezelf, in je eigen schoonheid, dan straal je dat ook uit. Het enige wat ik dan nog hoef te doen is jouw schoonheid te accentueren, zodat die nog meer naar voren komt. De glimlach die dan verschijnt, is goud waard!

Reviews

Make-up workshops

Wil jij stap voor stap leren hoe jij jezelf op een mooie en natuurlijke manier kunt opmaken? Welke kleuren staan je mooi? Hoe blijft je make-up de hele dag goed zitten? Kortom; ben jij bereid om meer te leren over make-up?
Dan ben je van harte WELKOM in de studio van Make-up Matters in Amersfoort. Krijg persoonlijk advies van een echte professional en leer technieken die echt bij jou passen. Geen geplamuur; gewoon jij… that’s what matters…make-up matters…

Bij Make-up Matters zijn wij echte “mensen-mensen” en wij houden er van om onze passie voor make-up over te kunnen brengen. Met onze ruim 12,5 jaar ervaring durven wij wel, in alle bescheidenheid, te zeggen dat je in goede handen bent.

Contact

Contact
Naam
Naam