Skip to content
Arianne

Delen:

“…Een boost aan inspiratie en motivatie!…”

Professioneel, creatief, persoonlijk en ook nog eens super gezellig! Elke les gaf mij een boost aan inspiratie en motivatie. Een echte aanrader als je serieus verder wilt in dit prachtige vak!

Arianne Vroege (academy)

“… gedetailleerd en in perfectie…”

Visagie door passie! Wanneer ik Annelies en haar passie voor het vak beschrijf, denk ik direct aan “het uiten van gevoel middels kleur en vorm”. Dit is niet nieuw, maar het visualiseren en tot stand brengen van creaties die gedetailleerd en in perfectie worden aangebracht, zijn voor mij wel de ingrediënten die haar uniek maken binnen ons vakgebied. Annelies heeft niet alleen de kracht visualisaties “neer te zetten”, haar talent komt ook tot uiting in het overdragen van deze kunstvorm naar studenten toe. Gevoel speelt hierbij een grote rol, naast didactische en pedagogische vaardigheden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij met haar eigen stijl en gevoel voor het vak scheppend bezig zal zijn en met door deze kunstvorm veel mensen zal bereiken.

Ralph Baaij (oprichter RB Academy,)

“…zorgen altijd voor een prachtig resultaat!…”

Echte team-players met oog voor detail. Jullie hebben goed inzicht in het totaal plaatje, waardoor moeiteloos wordt gezorgd voor een visagie en hairstyling, die aansluit op de sfeer die ik in mijn foto’s wil vastleggen. Dat jullie echte vakvrouwen zijn, blijkt ook uit de rust en vriendelijkheid die jullie tijdens hectische en stressvolle momenten blijven uitstralen. Dit maakt het voor zowel het model als fotograaf een prettige ervaring om met Make-up Matters samen te werken. Jullie zorgen altijd voor een prachtig resultaat!

Sandra Gordijn (fotograaf)

“…Heel veel geleerd van jullie…”

Super leuke moeder-dochter workshop gehad. Heel veel geleerd van jullie en met een heel mooi eindresultaat. Een aanrader!

Netty Vreugdenhill (make-up workshop)

“…Elk traantje heeft het overleeft…”

Voordat we met alle voorbereidingen begonnen stond bij mij al vast dat ik mijn Bridal Look door Make-up Matters wilde laten verzorgen. Tijdens onze “proefsessie” had ik al snel door dat jullie precies wisten wat ik wilde en wat bij mij zou passen. En inderdaad het resultaat op de dag zelf was prachtig! Ik heb er veel complimenten over gekregen en het bleef de gehele dag geweldig zitten. Ik vond het leuk om te zien hoeveel plezier jullie in het werk hebben en de professionaliteit die jullie uitstralen. Elk traantje heeft het overleeft… Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanraden die opzoek is naar een goede, prettige en leuke make-up artist! Ik weet jullie zeker te vinden!

Linda Cozijnsen (bruid)

Arianne

Theater Matters
Ik ben gek op theater! De sfeer, de drama, de verhalen.. Het was dan ook geen verrassing dat ik daar mijn werk van wilde maken. Wat wel een verrassing was, was dat ik tijdens de opleiding voor musicaltheater mijn andere liefde heb ontdekt: het prachtige vak van make-up en grime. Wat ben ik een geluksvogel, dat ik deze twee passies van mij mag en kan combineren.

Liefde Matters
In 2016 heb ik ‘ja’ mogen zeggen tegen de liefde van mijn leven: Jonathan. Dat was de beste keuze ooit! Samen met onze prachtige dochter Gaia en hond Woody wonen we in een kneuterig huisje midden in de natuur. Ik ben een hopeloze romanticus. Dat is een van de redenen dat ik het zo geweldig vind om in de bruidsbranche te werken. Al die liefdesverhalen geven mij elke keer opnieuw weer inspiratie.

Natuur Matters
De wereld heeft zoveel moois te bieden! Ik vind het fijn om de tijd te nemen voor een lekkere wandeling (samen met Woody) om mijn hoofd even leeg te maken en om tegelijkertijd geinspireerd te raken door al het moois wat ik tegenkom.

Make-up Matters
Het is heel bijzonder wat make-up voor effect kan hebben. Ik geloof absoluut dat echte schoonheid van binnen zit. Geloof in jezelf, in je eigen schoonheid, dan straal je dat ook uit. Het enige wat ik dan nog hoef te doen is jouw schoonheid te accentueren, zodat die nog meer naar voren komt. De glimlach die dan verschijnt, is goud waard!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan