Skip to content
Arianne

Delen:

“…Het werd een superavond!…”

Tijdens een workshop kleuradvies, ontmoette ik jullie voor het eerst. Jullie gaven mij en mijn nichten ontzettend bruikbare make-up tips. Ik was daar zo enthousiast over, dat ik dit jaar als alternatief verjaardagsfeestje een visagie workshop door Make-up Matters organiseerde, samen met mijn vriendinnen. Het werd een superavond! Dankzij Annelies, die niet alleen een vakvrouw is, maar ook nog eens een heel leuk mens, ging iedereen aan het eind van de avond stralend met een mooie dag make-up de deur uit!

Miranda Kusters (deelneemster visagie workshop)

“…Absoluut een aanrader om mee samen te werken!…”

Absoluut een aanrader om met jullie amen te werken! Make-up Matters is betrouwbaar en ze zetten zich voor 100% in voor de fotoshoots die we samen doen. Jullie denken goed mee met de fotograaf en weten met jullie creativiteit en ervaring, de soms nog ruwe ideeën van mij om te zetten naar prachtige looks. De modellen voelen zich ook meteen op hun gemak, waardoor de sfeer tijdens een shoot lekker ontspannen blijft.

Sander van Leeuwen (fotograaf)

“…Vanaf het eerste contact voelde het al goed!…”

Na een poos zoeken naar een goede visagist voor mijn bruiloft raadde een kennis mij Make-up Matters aan. Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Dankzij de prettige (en gezellige) afspraak voor de proefmake-up was ik helemaal gerustgesteld voor de grote dag. Ik kreeg zelfs nog adviezen voor de kleur van het bruidsboeket. De make-up was super en heeft de hele dag mooi gezeten. Ik voelde me prachtig! Ook mijn moeder heeft haar make-up voor de bruiloft door Make-up Matters laten verzorgen en zag er heel mooi uit.

Femke Strunk (bruid)

“…punctueel en komen afspraken altijd na… “

De samenwerking met Make-up Matters verloopt altijd prettig. Jullie zijn punctueel en komen de afspraken altijd na. Daarnaast zijn jullie een goede visagisten, die op een prettige manier met modellen/klanten omgaan. Jullie kunnen zowel een mannelijke directeur als een secretaresse zich op hun gemak laten voelen. Voor een volgende klus – zowel een zakelijkportret als fashionshoot – zou ik zeker weer gebruik willen maken van jullie kunnen.

Jord Visser (fotograaf)

“…na afloop van de workshop voel je je echt prachtig!…”

Bij aankomst in de studio van Make-up Matters was het al gelijk een warm welkom; alles stond al op tafel, dus je kreeg gelijk zin om te beginnen. Zelf gebruik ik regelmatig make-up, de ene keer wat meer dan de andere keer. Leuk was nu dat je vooral de basis goed in de vingers krijgt; hoe breng je nou mooi gelijkmatig een foundation aan, blush (normaal ook zo’n ramp hoe en waar je het moet aanbrengen) en de vorm van je gezicht een beetje kunt veranderen door schaduweffecten. Erg leuk en na afloop van je workshop voel je je echt prachtig!

Carla Drost (deelneemster make-up workshop)

Arianne

Theater Matters
Ik ben gek op theater! De sfeer, de drama, de verhalen.. Het was dan ook geen verrassing dat ik daar mijn werk van wilde maken. Wat wel een verrassing was, was dat ik tijdens de opleiding voor musicaltheater mijn andere liefde heb ontdekt: het prachtige vak van make-up en grime. Wat ben ik een geluksvogel, dat ik deze twee passies van mij mag en kan combineren.

Liefde Matters
In 2016 heb ik ‘ja’ mogen zeggen tegen de liefde van mijn leven: Jonathan. Dat was de beste keuze ooit! Samen met onze prachtige dochter Gaia en hond Woody wonen we in een kneuterig huisje midden in de natuur. Ik ben een hopeloze romanticus. Dat is een van de redenen dat ik het zo geweldig vind om in de bruidsbranche te werken. Al die liefdesverhalen geven mij elke keer opnieuw weer inspiratie.

Natuur Matters
De wereld heeft zoveel moois te bieden! Ik vind het fijn om de tijd te nemen voor een lekkere wandeling (samen met Woody) om mijn hoofd even leeg te maken en om tegelijkertijd geinspireerd te raken door al het moois wat ik tegenkom.

Make-up Matters
Het is heel bijzonder wat make-up voor effect kan hebben. Ik geloof absoluut dat echte schoonheid van binnen zit. Geloof in jezelf, in je eigen schoonheid, dan straal je dat ook uit. Het enige wat ik dan nog hoef te doen is jouw schoonheid te accentueren, zodat die nog meer naar voren komt. De glimlach die dan verschijnt, is goud waard!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan