Skip to content
Corrie

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

“… eigen inbreng aan het concept…”

Bij Make-up Matters weten ze echt waarover ze praten en waar ze mee bezig zijn. Ze hebben plezier in hun werk en dat zie je ook echt in het eindresultaat terug. Jullie luisteren goed naar de ingevingen van de fotograaf maar geven ook een eigen inbreng aan het concept. Wat ook erg prettig is, want als fotograaf wil je toch dat het totaalplaatje er goed uit ziet. Tijdens de fotoshoot zijn jullie erg spontaan en betrokken. Bedankt voor de goede ideeën en de gezelligheid!

Ian Verreijt (fotograaf)

“…Goede opleiding die persoonlijk en kleinschalig is. Echt zo fijn!…”

Vroeger heb ik wel eens een andere visagie cursus gevolgd, maar dat is niet te vergelijken met het niveau van Make-up Matters Academy. Het is ontzettend professioneel, maar tegelijkertijd hangt er een soort inspirerend huiskamer gevoel. Eindelijk een goede opleiding die persoonlijk en kleinschalig is. Echt zo fijn! Wauw… er is echt een wereld voor mij open gegaan!

Laura van den Berg – (academy)

“…na afloop van de workshop voel je je echt prachtig!…”

Bij aankomst in de studio van Make-up Matters was het al gelijk een warm welkom; alles stond al op tafel, dus je kreeg gelijk zin om te beginnen. Zelf gebruik ik regelmatig make-up, de ene keer wat meer dan de andere keer. Leuk was nu dat je vooral de basis goed in de vingers krijgt; hoe breng je nou mooi gelijkmatig een foundation aan, blush (normaal ook zo’n ramp hoe en waar je het moet aanbrengen) en de vorm van je gezicht een beetje kunt veranderen door schaduweffecten. Erg leuk en na afloop van je workshop voel je je echt prachtig!

Carla Drost (deelneemster make-up workshop)

“…Absoluut een aanrader om mee samen te werken!…”

Absoluut een aanrader om met jullie amen te werken! Make-up Matters is betrouwbaar en ze zetten zich voor 100% in voor de fotoshoots die we samen doen. Jullie denken goed mee met de fotograaf en weten met jullie creativiteit en ervaring, de soms nog ruwe ideeën van mij om te zetten naar prachtige looks. De modellen voelen zich ook meteen op hun gemak, waardoor de sfeer tijdens een shoot lekker ontspannen blijft.

Sander van Leeuwen (fotograaf)

“…Heel veel geleerd van jullie…”

Super leuke moeder-dochter workshop gehad. Heel veel geleerd van jullie en met een heel mooi eindresultaat. Een aanrader!

Netty Vreugdenhill (make-up workshop)

Corrie

Enjoyment matters
Er is 1 ding dat ik heb geleerd in mijn leven. En dat is dat je moet genieten. Genieten van de kleine momenten. Het leven is niet alleen rozegeur en maneschijn. Maar je moet het plukken op je geluksmomentjes. En die geluksmomentjes moet je sparen. Sparen in je hoofd of schrijf ze op. Wees je bewust. Bijvoorbeeld het kopje koffie dat je met je jas aan drinkt in de eerste voorjaarszon. Een kind dat in de supermarkt naar je opkijkt en een lach geeft. Een kusje die iemand je stuurt via je telefoon. De 10 minuten die je wekker nog sluimert. Genieten van die momentjes… dat is mijn doel iedere dag opnieuw.

Dreams matters
Dromen hebben we allemaal. De vraag is alleen wat je er mee doet. Mijn droom ontstond door jarenlang te werken in een bedrijf dat ineens zijn beleid ging veranderen. Ik mocht niet meer de aandacht en tijd aan klanten geven die ik wilde en waarvan ik voelde dat zij dit nodig hadden. En als het beleid niet bij je past dan pas jij daar niet.Ik ging bij mezelf nadenken en goed voelen waar ik behoefte aan had. En dat was eigenlijk heel simpel. Contact met mensen, ze de tijd en aandacht geven die zij verdienen, dan voel ik mij op mijn best. En aan m’n kinderen het voorbeeld geven dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Nou ja….. je moet het in ieder geval proberen. En zo ben ik aan de opleiding tot make-up artist begonnen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Self-esteem matters
Je eigenwaarde is teer maar o zo belangrijk. Veel mensen hebben wel iets mee gemaakt waardoor er aan je eigenwaarde is gerammeld. Je een stukje daarvan misschien wel bent kwijtgeraakt. Dit kan zijn door een opmerking van iemand, misschien wel vroeger op school. Maar dit kan ook komen door de altijd perfecte foto’s en beelden die o.a. televisie en sociale media ons voorhouden. Met filters worden we slanker, onze tanden witter, onze gezichten porie-loos. Ik vind het belangrijk dat we onszelf weer echt zien en echt durven te laten zien. Wees trots op wie je bent en hoe je er uit ziet. Want schoonheid van binnen straalt uit naar buiten. 

Make-Up Matters
Schoonheid zit bij iedereen, niemand uitgezonderd, nee ook jij niet! Het gebruik van make-up is niet om te verbergen wat je niet wilt zien. Het is om te benadrukken wat je wel graag ziet. En dat probeer ik altijd mee te geven tijdens workshops, tijdens tienerfeestjes en tijdens je bridal-look. En wanneer ik dan na bijvoorbeeld na een workshop of bridal-look iemand hoor zeggen “ik wist niet dat ik zo mooi was” Ja, dan is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het voor.

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan