Skip to content
Corrie

Delen:

“…Heel veel geleerd van jullie…”

Super leuke moeder-dochter workshop gehad. Heel veel geleerd van jullie en met een heel mooi eindresultaat. Een aanrader!

Netty Vreugdenhill (make-up workshop)

“…Veel aandacht, geduld en creativiteit…”

Arianne kende ik al een beetje van een feestje voor mijn dochter waarbij ze 10 meisjes goed wist te vermaken! Ze vertelde toen dat ze ook het haar en make-up van bruiden doet, dus toen ik een jaar later ging trouwen, was de keuze snel gemaakt. Arianne heeft met veel aandacht, geduld en creativiteit mij prachtig gemaakt op mijn bruiloft. Ze weet wat ze doet, staat open voor suggesties en blijft rustig, ook als er hordes mensen in en uit lopen op zo’n bruiloftsochtend. Een heerlijke begin van een bijzondere dag. Dank je wel Arianne

Franka Matheus (bruid)

“… gedetailleerd en in perfectie…”

Visagie door passie! Wanneer ik Annelies en haar passie voor het vak beschrijf, denk ik direct aan “het uiten van gevoel middels kleur en vorm”. Dit is niet nieuw, maar het visualiseren en tot stand brengen van creaties die gedetailleerd en in perfectie worden aangebracht, zijn voor mij wel de ingrediënten die haar uniek maken binnen ons vakgebied. Annelies heeft niet alleen de kracht visualisaties “neer te zetten”, haar talent komt ook tot uiting in het overdragen van deze kunstvorm naar studenten toe. Gevoel speelt hierbij een grote rol, naast didactische en pedagogische vaardigheden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij met haar eigen stijl en gevoel voor het vak scheppend bezig zal zijn en met door deze kunstvorm veel mensen zal bereiken.

Ralph Baaij (oprichter RB Academy,)

“…Elk traantje heeft het overleeft…”

Voordat we met alle voorbereidingen begonnen stond bij mij al vast dat ik mijn Bridal Look door Make-up Matters wilde laten verzorgen. Tijdens onze “proefsessie” had ik al snel door dat jullie precies wisten wat ik wilde en wat bij mij zou passen. En inderdaad het resultaat op de dag zelf was prachtig! Ik heb er veel complimenten over gekregen en het bleef de gehele dag geweldig zitten. Ik vond het leuk om te zien hoeveel plezier jullie in het werk hebben en de professionaliteit die jullie uitstralen. Elk traantje heeft het overleeft… Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanraden die opzoek is naar een goede, prettige en leuke make-up artist! Ik weet jullie zeker te vinden!

Linda Cozijnsen (bruid)

“… Ik ben zeer tevreden…”

Viavia kreeg ik de naam van Make-up Matters door. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt voor een proefmake-up. En eigenlijk had ik bij het binnenkomen al direct een goed gevoel. Annelies toont echt interesse in jouw dag en geeft goed advies. Al snel kwamen we tot de juiste kleuren (passend bij de jurk, bloemen etc.). Op de grote dag stond ze keurig op tijd voor ons huis en gingen zowel ik als mijn moeder, schoonzus en zus in de make-up. Ik ben zeer tevreden en kan Make-up Matters aan iedereen aanraden. Zo is laatst een vriendin getrouwd en natuurlijk hebben jullie ook haar van een mooie Bridal Look voorzien.

Bertine Stierman (bruid)

Corrie

Enjoyment matters
Er is 1 ding dat ik heb geleerd in mijn leven. En dat is dat je moet genieten. Genieten van de kleine momenten. Het leven is niet alleen rozegeur en maneschijn. Maar je moet het plukken op je geluksmomentjes. En die geluksmomentjes moet je sparen. Sparen in je hoofd of schrijf ze op. Wees je bewust. Bijvoorbeeld het kopje koffie dat je met je jas aan drinkt in de eerste voorjaarszon. Een kind dat in de supermarkt naar je opkijkt en een lach geeft. Een kusje die iemand je stuurt via je telefoon. De 10 minuten die je wekker nog sluimert. Genieten van die momentjes… dat is mijn doel iedere dag opnieuw.

Dreams matters
Dromen hebben we allemaal. De vraag is alleen wat je er mee doet. Mijn droom ontstond door jarenlang te werken in een bedrijf dat ineens zijn beleid ging veranderen. Ik mocht niet meer de aandacht en tijd aan klanten geven die ik wilde en waarvan ik voelde dat zij dit nodig hadden. En als het beleid niet bij je past dan pas jij daar niet.Ik ging bij mezelf nadenken en goed voelen waar ik behoefte aan had. En dat was eigenlijk heel simpel. Contact met mensen, ze de tijd en aandacht geven die zij verdienen, dan voel ik mij op mijn best. En aan m’n kinderen het voorbeeld geven dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Nou ja….. je moet het in ieder geval proberen. En zo ben ik aan de opleiding tot make-up artist begonnen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Self-esteem matters
Je eigenwaarde is teer maar o zo belangrijk. Veel mensen hebben wel iets mee gemaakt waardoor er aan je eigenwaarde is gerammeld. Je een stukje daarvan misschien wel bent kwijtgeraakt. Dit kan zijn door een opmerking van iemand, misschien wel vroeger op school. Maar dit kan ook komen door de altijd perfecte foto’s en beelden die o.a. televisie en sociale media ons voorhouden. Met filters worden we slanker, onze tanden witter, onze gezichten porie-loos. Ik vind het belangrijk dat we onszelf weer echt zien en echt durven te laten zien. Wees trots op wie je bent en hoe je er uit ziet. Want schoonheid van binnen straalt uit naar buiten. 

Make-Up Matters
Schoonheid zit bij iedereen, niemand uitgezonderd, nee ook jij niet! Het gebruik van make-up is niet om te verbergen wat je niet wilt zien. Het is om te benadrukken wat je wel graag ziet. En dat probeer ik altijd mee te geven tijdens workshops, tijdens tienerfeestjes en tijdens je bridal-look. En wanneer ik dan na bijvoorbeeld na een workshop of bridal-look iemand hoor zeggen “ik wist niet dat ik zo mooi was” Ja, dan is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het voor.

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan