Skip to content
Corrie

Delen:

“…Absoluut een aanrader om mee samen te werken!…”

Absoluut een aanrader om met jullie amen te werken! Make-up Matters is betrouwbaar en ze zetten zich voor 100% in voor de fotoshoots die we samen doen. Jullie denken goed mee met de fotograaf en weten met jullie creativiteit en ervaring, de soms nog ruwe ideeën van mij om te zetten naar prachtige looks. De modellen voelen zich ook meteen op hun gemak, waardoor de sfeer tijdens een shoot lekker ontspannen blijft.

Sander van Leeuwen (fotograaf)

“…Aanrader, ook al vanwege de heel vriendelijke prijzen…”

Als fotograaf werk ik nu een paar jaar regelmatig samen met Annelies en de andere dames van Make-Up Matters. Ze slagen er altijd in om super make-up, hairdo en styling af te leveren, óók bij veeleisende klanten. Aanrader, ook al vanwege de heel vriendelijke prijzen.

Geert de Jong (fotograaf)

“…Jullie willen altijd perfect werk leveren!…”

Naar mijn mening zijn jullie MUAH’s die heel veel plezier in jullie werk hebben en willen altijd perfect werk leveren! Jullie hebben een visie waarbij jullie een duidelijk stempel durven te drukken op het concept. Maar tegelijkertijd denken jullie mee met de opdrachtgever zodat iedereen volledig plezier heeft en trots is op het resultaat.

Isabella Fernando (fashion designer)

“… gedetailleerd en in perfectie…”

Visagie door passie! Wanneer ik Annelies en haar passie voor het vak beschrijf, denk ik direct aan “het uiten van gevoel middels kleur en vorm”. Dit is niet nieuw, maar het visualiseren en tot stand brengen van creaties die gedetailleerd en in perfectie worden aangebracht, zijn voor mij wel de ingrediënten die haar uniek maken binnen ons vakgebied. Annelies heeft niet alleen de kracht visualisaties “neer te zetten”, haar talent komt ook tot uiting in het overdragen van deze kunstvorm naar studenten toe. Gevoel speelt hierbij een grote rol, naast didactische en pedagogische vaardigheden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij met haar eigen stijl en gevoel voor het vak scheppend bezig zal zijn en met door deze kunstvorm veel mensen zal bereiken.

Ralph Baaij (oprichter RB Academy,)

“…Goede opleiding die persoonlijk en kleinschalig is. Echt zo fijn!…”

Vroeger heb ik wel eens een andere visagie cursus gevolgd, maar dat is niet te vergelijken met het niveau van Make-up Matters Academy. Het is ontzettend professioneel, maar tegelijkertijd hangt er een soort inspirerend huiskamer gevoel. Eindelijk een goede opleiding die persoonlijk en kleinschalig is. Echt zo fijn! Wauw… er is echt een wereld voor mij open gegaan!

Laura van den Berg – (academy)

Corrie

Enjoyment matters
Er is 1 ding dat ik heb geleerd in mijn leven. En dat is dat je moet genieten. Genieten van de kleine momenten. Het leven is niet alleen rozegeur en maneschijn. Maar je moet het plukken op je geluksmomentjes. En die geluksmomentjes moet je sparen. Sparen in je hoofd of schrijf ze op. Wees je bewust. Bijvoorbeeld het kopje koffie dat je met je jas aan drinkt in de eerste voorjaarszon. Een kind dat in de supermarkt naar je opkijkt en een lach geeft. Een kusje die iemand je stuurt via je telefoon. De 10 minuten die je wekker nog sluimert. Genieten van die momentjes… dat is mijn doel iedere dag opnieuw.

Dreams matters
Dromen hebben we allemaal. De vraag is alleen wat je er mee doet. Mijn droom ontstond door jarenlang te werken in een bedrijf dat ineens zijn beleid ging veranderen. Ik mocht niet meer de aandacht en tijd aan klanten geven die ik wilde en waarvan ik voelde dat zij dit nodig hadden. En als het beleid niet bij je past dan pas jij daar niet.Ik ging bij mezelf nadenken en goed voelen waar ik behoefte aan had. En dat was eigenlijk heel simpel. Contact met mensen, ze de tijd en aandacht geven die zij verdienen, dan voel ik mij op mijn best. En aan m’n kinderen het voorbeeld geven dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Nou ja….. je moet het in ieder geval proberen. En zo ben ik aan de opleiding tot make-up artist begonnen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Self-esteem matters
Je eigenwaarde is teer maar o zo belangrijk. Veel mensen hebben wel iets mee gemaakt waardoor er aan je eigenwaarde is gerammeld. Je een stukje daarvan misschien wel bent kwijtgeraakt. Dit kan zijn door een opmerking van iemand, misschien wel vroeger op school. Maar dit kan ook komen door de altijd perfecte foto’s en beelden die o.a. televisie en sociale media ons voorhouden. Met filters worden we slanker, onze tanden witter, onze gezichten porie-loos. Ik vind het belangrijk dat we onszelf weer echt zien en echt durven te laten zien. Wees trots op wie je bent en hoe je er uit ziet. Want schoonheid van binnen straalt uit naar buiten. 

Make-Up Matters
Schoonheid zit bij iedereen, niemand uitgezonderd, nee ook jij niet! Het gebruik van make-up is niet om te verbergen wat je niet wilt zien. Het is om te benadrukken wat je wel graag ziet. En dat probeer ik altijd mee te geven tijdens workshops, tijdens tienerfeestjes en tijdens je bridal-look. En wanneer ik dan na bijvoorbeeld na een workshop of bridal-look iemand hoor zeggen “ik wist niet dat ik zo mooi was” Ja, dan is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het voor.

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan