Skip to content
Corrie

Delen:

“…Het enthousiasme slaat op je over of je het nou wilt of niet, haha!…”

Geen saaie theorie, maar lekker DOEN! Bij Make-up Matters Academy draait het niet alleen om het leren van het vak, maar ook om het zelfvertrouwen te krijgen om de praktijk in gestuurd te worden. In 1 woord TOP! Het enthousiasme slaat op je over of je het nou wilt of niet, haha!

Corrie Veldhuizen (academy)

“…na afloop van de workshop voel je je echt prachtig!…”

Bij aankomst in de studio van Make-up Matters was het al gelijk een warm welkom; alles stond al op tafel, dus je kreeg gelijk zin om te beginnen. Zelf gebruik ik regelmatig make-up, de ene keer wat meer dan de andere keer. Leuk was nu dat je vooral de basis goed in de vingers krijgt; hoe breng je nou mooi gelijkmatig een foundation aan, blush (normaal ook zo’n ramp hoe en waar je het moet aanbrengen) en de vorm van je gezicht een beetje kunt veranderen door schaduweffecten. Erg leuk en na afloop van je workshop voel je je echt prachtig!

Carla Drost (deelneemster make-up workshop)

“…Elk traantje heeft het overleeft…”

Voordat we met alle voorbereidingen begonnen stond bij mij al vast dat ik mijn Bridal Look door Make-up Matters wilde laten verzorgen. Tijdens onze “proefsessie” had ik al snel door dat jullie precies wisten wat ik wilde en wat bij mij zou passen. En inderdaad het resultaat op de dag zelf was prachtig! Ik heb er veel complimenten over gekregen en het bleef de gehele dag geweldig zitten. Ik vond het leuk om te zien hoeveel plezier jullie in het werk hebben en de professionaliteit die jullie uitstralen. Elk traantje heeft het overleeft… Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanraden die opzoek is naar een goede, prettige en leuke make-up artist! Ik weet jullie zeker te vinden!

Linda Cozijnsen (bruid)

“…Goede opleiding die persoonlijk en kleinschalig is. Echt zo fijn!…”

Vroeger heb ik wel eens een andere visagie cursus gevolgd, maar dat is niet te vergelijken met het niveau van Make-up Matters Academy. Het is ontzettend professioneel, maar tegelijkertijd hangt er een soort inspirerend huiskamer gevoel. Eindelijk een goede opleiding die persoonlijk en kleinschalig is. Echt zo fijn! Wauw… er is echt een wereld voor mij open gegaan!

Laura van den Berg – (academy)

“…Absoluut een aanrader om mee samen te werken!…”

Absoluut een aanrader om met jullie amen te werken! Make-up Matters is betrouwbaar en ze zetten zich voor 100% in voor de fotoshoots die we samen doen. Jullie denken goed mee met de fotograaf en weten met jullie creativiteit en ervaring, de soms nog ruwe ideeën van mij om te zetten naar prachtige looks. De modellen voelen zich ook meteen op hun gemak, waardoor de sfeer tijdens een shoot lekker ontspannen blijft.

Sander van Leeuwen (fotograaf)

Corrie

Enjoyment matters
Er is 1 ding dat ik heb geleerd in mijn leven. En dat is dat je moet genieten. Genieten van de kleine momenten. Het leven is niet alleen rozegeur en maneschijn. Maar je moet het plukken op je geluksmomentjes. En die geluksmomentjes moet je sparen. Sparen in je hoofd of schrijf ze op. Wees je bewust. Bijvoorbeeld het kopje koffie dat je met je jas aan drinkt in de eerste voorjaarszon. Een kind dat in de supermarkt naar je opkijkt en een lach geeft. Een kusje die iemand je stuurt via je telefoon. De 10 minuten die je wekker nog sluimert. Genieten van die momentjes… dat is mijn doel iedere dag opnieuw.

Dreams matters
Dromen hebben we allemaal. De vraag is alleen wat je er mee doet. Mijn droom ontstond door jarenlang te werken in een bedrijf dat ineens zijn beleid ging veranderen. Ik mocht niet meer de aandacht en tijd aan klanten geven die ik wilde en waarvan ik voelde dat zij dit nodig hadden. En als het beleid niet bij je past dan pas jij daar niet.Ik ging bij mezelf nadenken en goed voelen waar ik behoefte aan had. En dat was eigenlijk heel simpel. Contact met mensen, ze de tijd en aandacht geven die zij verdienen, dan voel ik mij op mijn best. En aan m’n kinderen het voorbeeld geven dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Nou ja….. je moet het in ieder geval proberen. En zo ben ik aan de opleiding tot make-up artist begonnen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Self-esteem matters
Je eigenwaarde is teer maar o zo belangrijk. Veel mensen hebben wel iets mee gemaakt waardoor er aan je eigenwaarde is gerammeld. Je een stukje daarvan misschien wel bent kwijtgeraakt. Dit kan zijn door een opmerking van iemand, misschien wel vroeger op school. Maar dit kan ook komen door de altijd perfecte foto’s en beelden die o.a. televisie en sociale media ons voorhouden. Met filters worden we slanker, onze tanden witter, onze gezichten porie-loos. Ik vind het belangrijk dat we onszelf weer echt zien en echt durven te laten zien. Wees trots op wie je bent en hoe je er uit ziet. Want schoonheid van binnen straalt uit naar buiten. 

Make-Up Matters
Schoonheid zit bij iedereen, niemand uitgezonderd, nee ook jij niet! Het gebruik van make-up is niet om te verbergen wat je niet wilt zien. Het is om te benadrukken wat je wel graag ziet. En dat probeer ik altijd mee te geven tijdens workshops, tijdens tienerfeestjes en tijdens je bridal-look. En wanneer ik dan na bijvoorbeeld na een workshop of bridal-look iemand hoor zeggen “ik wist niet dat ik zo mooi was” Ja, dan is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het voor.

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan