Skip to content
Corrie

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

“…Top styliste! Groot compliment en iedereen aan te raden…”

Voor onze mooie dag heeft Annelies mijn kapsel en make-up erg goed verzorgd. De proefsessie was heel fijn om kennis te maken en te proberen wat mooi stond, ook qua accessoires. Alle stappen werden genoteerd zodat de dag zelf snel en goed verliep. Ondanks regen en wind; mijn haar en make-up zijn perfect blijven zitten!! Ook na het uitbundige feest was het kapsel, zoals Annelies zelf al aan aangaf: head-bang-proof. Top styliste! Groot compliment en iedereen aan te raden.

Jessica Loeffen (bruid)

“…Heel veel geleerd van jullie…”

Super leuke moeder-dochter workshop gehad. Heel veel geleerd van jullie en met een heel mooi eindresultaat. Een aanrader!

Netty Vreugdenhill (make-up workshop)

“…Vanaf het eerste contact voelde het al goed!…”

Na een poos zoeken naar een goede visagist voor mijn bruiloft raadde een kennis mij Make-up Matters aan. Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Dankzij de prettige (en gezellige) afspraak voor de proefmake-up was ik helemaal gerustgesteld voor de grote dag. Ik kreeg zelfs nog adviezen voor de kleur van het bruidsboeket. De make-up was super en heeft de hele dag mooi gezeten. Ik voelde me prachtig! Ook mijn moeder heeft haar make-up voor de bruiloft door Make-up Matters laten verzorgen en zag er heel mooi uit.

Femke Strunk (bruid)

“…punctueel en komen afspraken altijd na… “

De samenwerking met Make-up Matters verloopt altijd prettig. Jullie zijn punctueel en komen de afspraken altijd na. Daarnaast zijn jullie een goede visagisten, die op een prettige manier met modellen/klanten omgaan. Jullie kunnen zowel een mannelijke directeur als een secretaresse zich op hun gemak laten voelen. Voor een volgende klus – zowel een zakelijkportret als fashionshoot – zou ik zeker weer gebruik willen maken van jullie kunnen.

Jord Visser (fotograaf)

“…Kortom de ideale opleiding!…”

Ben je opzoek naar een professionele visagie of make-up artist opleiding dan ben je bij Make-up Matters aan het juiste adres. Ik was begonnen aan de privé opleiding visagie, maar eenmaal bezig, werd het al snel duidelijk dat ik alles stiekem wel érg leuk vond. Daarom ben ik mijn lesprogramma toch gaan uitbreiden naar de Make-up Artist opleiding. Ik wilde meer allround zijn. Ik ben erg blij dat ik mijn make-up artist diploma heb behaald bij Make-up Matters. Dit ook mede door het enthousiasme van de docente Annelies. Ze is echt een vakvrouw vol met passie en weet waar ze het over heeft. Het fijne is dat het privélessen zijn en daardoor heeft ze altijd alle tijd, rust en aandacht voor je. Daarnaast blijft Make-up Matters Academy zich altijd ontwikkelen met bijvoorbeeld leuke masterclasses van nieuwe technieken. Kortom de ideale opleiding!

Marjolein Spekman (academy)

Corrie

Enjoyment matters
Er is 1 ding dat ik heb geleerd in mijn leven. En dat is dat je moet genieten. Genieten van de kleine momenten. Het leven is niet alleen rozegeur en maneschijn. Maar je moet het plukken op je geluksmomentjes. En die geluksmomentjes moet je sparen. Sparen in je hoofd of schrijf ze op. Wees je bewust. Bijvoorbeeld het kopje koffie dat je met je jas aan drinkt in de eerste voorjaarszon. Een kind dat in de supermarkt naar je opkijkt en een lach geeft. Een kusje die iemand je stuurt via je telefoon. De 10 minuten die je wekker nog sluimert. Genieten van die momentjes… dat is mijn doel iedere dag opnieuw.

Dreams matters
Dromen hebben we allemaal. De vraag is alleen wat je er mee doet. Mijn droom ontstond door jarenlang te werken in een bedrijf dat ineens zijn beleid ging veranderen. Ik mocht niet meer de aandacht en tijd aan klanten geven die ik wilde en waarvan ik voelde dat zij dit nodig hadden. En als het beleid niet bij je past dan pas jij daar niet.Ik ging bij mezelf nadenken en goed voelen waar ik behoefte aan had. En dat was eigenlijk heel simpel. Contact met mensen, ze de tijd en aandacht geven die zij verdienen, dan voel ik mij op mijn best. En aan m’n kinderen het voorbeeld geven dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Nou ja….. je moet het in ieder geval proberen. En zo ben ik aan de opleiding tot make-up artist begonnen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Self-esteem matters
Je eigenwaarde is teer maar o zo belangrijk. Veel mensen hebben wel iets mee gemaakt waardoor er aan je eigenwaarde is gerammeld. Je een stukje daarvan misschien wel bent kwijtgeraakt. Dit kan zijn door een opmerking van iemand, misschien wel vroeger op school. Maar dit kan ook komen door de altijd perfecte foto’s en beelden die o.a. televisie en sociale media ons voorhouden. Met filters worden we slanker, onze tanden witter, onze gezichten porie-loos. Ik vind het belangrijk dat we onszelf weer echt zien en echt durven te laten zien. Wees trots op wie je bent en hoe je er uit ziet. Want schoonheid van binnen straalt uit naar buiten. 

Make-Up Matters
Schoonheid zit bij iedereen, niemand uitgezonderd, nee ook jij niet! Het gebruik van make-up is niet om te verbergen wat je niet wilt zien. Het is om te benadrukken wat je wel graag ziet. En dat probeer ik altijd mee te geven tijdens workshops, tijdens tienerfeestjes en tijdens je bridal-look. En wanneer ik dan na bijvoorbeeld na een workshop of bridal-look iemand hoor zeggen “ik wist niet dat ik zo mooi was” Ja, dan is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het voor.

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan