Skip to content
Ilona

Delen:

“… gedetailleerd en in perfectie…”

Visagie door passie! Wanneer ik Annelies en haar passie voor het vak beschrijf, denk ik direct aan “het uiten van gevoel middels kleur en vorm”. Dit is niet nieuw, maar het visualiseren en tot stand brengen van creaties die gedetailleerd en in perfectie worden aangebracht, zijn voor mij wel de ingrediënten die haar uniek maken binnen ons vakgebied. Annelies heeft niet alleen de kracht visualisaties “neer te zetten”, haar talent komt ook tot uiting in het overdragen van deze kunstvorm naar studenten toe. Gevoel speelt hierbij een grote rol, naast didactische en pedagogische vaardigheden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij met haar eigen stijl en gevoel voor het vak scheppend bezig zal zijn en met door deze kunstvorm veel mensen zal bereiken.

Ralph Baaij (oprichter RB Academy,)

“…Zonder jou had ik nooit zo gestraald…”

Lieve Arianne, wat was het een feest met jou de voorpret van mijn bruiloft te mogen delen! Je hebt me prachtig gemaakt, nam alle tijd voor me en het contact met jou was super fijn! Ik ben je ontzettend dankbaar voor het prachtige resultaat van mijn haar en make-up, zonder jou had ik nooit zo gestraald! Voor alle dames die op zoek zijn naar de liefste vrouw om jou te helpen op je grote dag: kies voor Arianne!!! Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Christel Hellevoort (bruid)

“…Door haar werden mijn zenuwen veel minder…”

Annelies heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Ze heeft het echt geweldig gedaan! Annelies is echt een lieve vrouw en ze kan je echt op je gemak stellen! Door haar werden mijn zenuwen veel minder en kon ik ‘s ochtends toch nog even relaxen. Ik heb ook veel reacties gehad dat mijn haar en make-up mooi was. Annelies, super bedankt, ik vond het erg gezellig! Liefs!

Diana Both (bruid)

“…Een boost aan inspiratie en motivatie!…”

Professioneel, creatief, persoonlijk en ook nog eens super gezellig! Elke les gaf mij een boost aan inspiratie en motivatie. Een echte aanrader als je serieus verder wilt in dit prachtige vak!

Arianne Vroege (academy)

“…Je nam je tijd om mij te leren kennen…”

Wat heb ik twee top ochtenden met je gehad! Allereerst het warme onthaal in je studio, waar ik helemaal vrij kon zijn in mijn ideeën en wensen. Je nam je tijd om mij te leren kennen en samen kwamen we uit op een super bridal look! Je hebt altijd met me meegedacht. Ook in de planning, die op de dag zelf helemaal bleek te kloppen. En dan nog de moeite die je hebt genomen voor mijn touch-up in de avond. En toen de ochtend van de ‘grote dag’ zelf. Samen hebben we gelachen en lekker gekletst en heb je mij op een leuke manier afgeleid van de gezonde zenuwen.Annelies, bedankt voor je passie en je vrolijkheid. Ik had me geen leukere en lievere make-up- en haarstyliste kunnen wensen voor mij en mijn getuigen! Als ik ooit weer mijn haar of make-up door iemand wil laten verzorgen, dan weet ik je zeker te vinden!

Laura van de Ridder (bruid)

Ilona

Love matters
In 2016 Mocht ik trouwen met mijn lieve man Anton. We wonen samen met onze hond Noor. We hopen in de toekomst ook ons eigen gezinnetje te starten. Wat hou ik van de liefde! En wat hou ik van alle verhalen over hoe relaties ontstaan. Daarom hou ik zo van mijn vak om keer op keer weer nieuwe verhalen te horen over de liefde!
Als je mij ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik graag onder de mensen ben, en dat ik een leuk gesprek erg kan waarderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn, omdat ieder mens uniek en waardevol is.

Work matters
Tijdens mijn zoektocht naar een job die bij mij past, ontdekte ik dat ik meer op het gebied van één van mijn grote passies, make-up, wilde ondernemen. Ik vond het altijd al leuk om mijzelf lekker op te tutten, maar deze passie bloeide pas echt op tijdens mijn opleiding als musicalartiest. Hier leerden we namelijk al de eerste kneepjes van theater make-up.
Vaak kreeg ik van mensen opmerkingen als: ‘Wat zie je er weer leuk uit’, of: ‘Wat een leuke combi!’ te horen. Dit soort opmerkingen hebben me er destijds toe aangespoord om mijn oog voor detail en mijn passie voor make-up te bundelen en een opleiding te volgen als make-up artist & hairstyliste
Naast visagie geef ik ook (female) Hiphop dansworkshops op scholen en doe ik af en toe theaterklussen!

Dancing matters
Naast visagie hou ik ook van dansen en geef ik ook dansles door heel Nederland op basisscholen en middelbare scholen. Wat is het toch heerlijk om even helemaal los te gaan op de dans vloer of in een les!

Enjoying matters
Wat hou er van om lekker in het zonnetje te zitten met een wijntje, goede gesprekken en lekker voedsel. Wat kan ik daar van genieten! Ik ben ook dol op spelletjes spelen. Dat zijn echt mijn geluk momentjes; zon& eten & gezelligheid met vrienden en familie, daar mag je me altijd voor opbellen!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan