Skip to content
Ilona

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

“…Zonder jou had ik nooit zo gestraald…”

Lieve Arianne, wat was het een feest met jou de voorpret van mijn bruiloft te mogen delen! Je hebt me prachtig gemaakt, nam alle tijd voor me en het contact met jou was super fijn! Ik ben je ontzettend dankbaar voor het prachtige resultaat van mijn haar en make-up, zonder jou had ik nooit zo gestraald! Voor alle dames die op zoek zijn naar de liefste vrouw om jou te helpen op je grote dag: kies voor Arianne!!! Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Christel Hellevoort (bruid)

“… eigen inbreng aan het concept…”

Bij Make-up Matters weten ze echt waarover ze praten en waar ze mee bezig zijn. Ze hebben plezier in hun werk en dat zie je ook echt in het eindresultaat terug. Jullie luisteren goed naar de ingevingen van de fotograaf maar geven ook een eigen inbreng aan het concept. Wat ook erg prettig is, want als fotograaf wil je toch dat het totaalplaatje er goed uit ziet. Tijdens de fotoshoot zijn jullie erg spontaan en betrokken. Bedankt voor de goede ideeën en de gezelligheid!

Ian Verreijt (fotograaf)

“…zorgen altijd voor een prachtig resultaat!…”

Echte team-players met oog voor detail. Jullie hebben goed inzicht in het totaal plaatje, waardoor moeiteloos wordt gezorgd voor een visagie en hairstyling, die aansluit op de sfeer die ik in mijn foto’s wil vastleggen. Dat jullie echte vakvrouwen zijn, blijkt ook uit de rust en vriendelijkheid die jullie tijdens hectische en stressvolle momenten blijven uitstralen. Dit maakt het voor zowel het model als fotograaf een prettige ervaring om met Make-up Matters samen te werken. Jullie zorgen altijd voor een prachtig resultaat!

Sandra Gordijn (fotograaf)

“… gedreven en creatieve visagiste…”

Annelies is een gedreven en creatieve visagiste, ze weet het moodboard goed om te zetten in een bijpassende stijl. Daarnaast is het een zeer prettig mens om mee samen te werken.

Edwin van Wier (fotograaf)

“…Absoluut een aanrader om mee samen te werken!…”

Absoluut een aanrader om met jullie amen te werken! Make-up Matters is betrouwbaar en ze zetten zich voor 100% in voor de fotoshoots die we samen doen. Jullie denken goed mee met de fotograaf en weten met jullie creativiteit en ervaring, de soms nog ruwe ideeën van mij om te zetten naar prachtige looks. De modellen voelen zich ook meteen op hun gemak, waardoor de sfeer tijdens een shoot lekker ontspannen blijft.

Sander van Leeuwen (fotograaf)

Ilona

Love matters
In 2016 Mocht ik trouwen met mijn lieve man Anton. We wonen samen met onze hond Noor. We hopen in de toekomst ook ons eigen gezinnetje te starten. Wat hou ik van de liefde! En wat hou ik van alle verhalen over hoe relaties ontstaan. Daarom hou ik zo van mijn vak om keer op keer weer nieuwe verhalen te horen over de liefde!
Als je mij ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik graag onder de mensen ben, en dat ik een leuk gesprek erg kan waarderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn, omdat ieder mens uniek en waardevol is.

Work matters
Tijdens mijn zoektocht naar een job die bij mij past, ontdekte ik dat ik meer op het gebied van één van mijn grote passies, make-up, wilde ondernemen. Ik vond het altijd al leuk om mijzelf lekker op te tutten, maar deze passie bloeide pas echt op tijdens mijn opleiding als musicalartiest. Hier leerden we namelijk al de eerste kneepjes van theater make-up.
Vaak kreeg ik van mensen opmerkingen als: ‘Wat zie je er weer leuk uit’, of: ‘Wat een leuke combi!’ te horen. Dit soort opmerkingen hebben me er destijds toe aangespoord om mijn oog voor detail en mijn passie voor make-up te bundelen en een opleiding te volgen als make-up artist & hairstyliste
Naast visagie geef ik ook (female) Hiphop dansworkshops op scholen en doe ik af en toe theaterklussen!

Dancing matters
Naast visagie hou ik ook van dansen en geef ik ook dansles door heel Nederland op basisscholen en middelbare scholen. Wat is het toch heerlijk om even helemaal los te gaan op de dans vloer of in een les!

Enjoying matters
Wat hou er van om lekker in het zonnetje te zitten met een wijntje, goede gesprekken en lekker voedsel. Wat kan ik daar van genieten! Ik ben ook dol op spelletjes spelen. Dat zijn echt mijn geluk momentjes; zon& eten & gezelligheid met vrienden en familie, daar mag je me altijd voor opbellen!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan