Skip to content
Ilona

Delen:

“…Kortom de ideale opleiding!…”

Ben je opzoek naar een professionele visagie of make-up artist opleiding dan ben je bij Make-up Matters aan het juiste adres. Ik was begonnen aan de privé opleiding visagie, maar eenmaal bezig, werd het al snel duidelijk dat ik alles stiekem wel érg leuk vond. Daarom ben ik mijn lesprogramma toch gaan uitbreiden naar de Make-up Artist opleiding. Ik wilde meer allround zijn. Ik ben erg blij dat ik mijn make-up artist diploma heb behaald bij Make-up Matters. Dit ook mede door het enthousiasme van de docente Annelies. Ze is echt een vakvrouw vol met passie en weet waar ze het over heeft. Het fijne is dat het privélessen zijn en daardoor heeft ze altijd alle tijd, rust en aandacht voor je. Daarnaast blijft Make-up Matters Academy zich altijd ontwikkelen met bijvoorbeeld leuke masterclasses van nieuwe technieken. Kortom de ideale opleiding!

Marjolein Spekman (academy)

“…Je nam je tijd om mij te leren kennen…”

Wat heb ik twee top ochtenden met je gehad! Allereerst het warme onthaal in je studio, waar ik helemaal vrij kon zijn in mijn ideeën en wensen. Je nam je tijd om mij te leren kennen en samen kwamen we uit op een super bridal look! Je hebt altijd met me meegedacht. Ook in de planning, die op de dag zelf helemaal bleek te kloppen. En dan nog de moeite die je hebt genomen voor mijn touch-up in de avond. En toen de ochtend van de ‘grote dag’ zelf. Samen hebben we gelachen en lekker gekletst en heb je mij op een leuke manier afgeleid van de gezonde zenuwen.Annelies, bedankt voor je passie en je vrolijkheid. Ik had me geen leukere en lievere make-up- en haarstyliste kunnen wensen voor mij en mijn getuigen! Als ik ooit weer mijn haar of make-up door iemand wil laten verzorgen, dan weet ik je zeker te vinden!

Laura van de Ridder (bruid)

“… precies zoals ik mij had voorgesteld…”

Zelf gebruik ik dagelijks weinig tot geen make-up, ik was dan ook zeer benieuwd hoe ik een Bridal Look zou gaan ervaren, want ik wilde wel mijzelf blijven. Vooraf kreeg ik eerst een uitgebreide proefmake-up. Wat ik erg fijn vond en waardeerde in Annelies, is dat ze goed meedacht en eerlijk tegen mij was. Ik koos bijvoorbeeld een kleurtint die niet goed bij mij paste. Soms laat je je leiden door een bepaald idee, dat achteraf niet zo’n goed idee is. Dan is het fijn als iemand je daar op wijst. Na de proef make-up was het resultaat geweldig en voelde ik mij opgelucht. Ik wist, ik ben de bruid, maar ik zou die dag een stralende bruid zijn met mooie make-up, precies zoals ik mij had voorgesteld en waar ik me fijn bij voelde. Het werd een onvergetelijke dag, mede door Annelies van Make-up Matters!

Ellen van de Lagemaat (bruid)

“…punctueel en komen afspraken altijd na… “

De samenwerking met Make-up Matters verloopt altijd prettig. Jullie zijn punctueel en komen de afspraken altijd na. Daarnaast zijn jullie een goede visagisten, die op een prettige manier met modellen/klanten omgaan. Jullie kunnen zowel een mannelijke directeur als een secretaresse zich op hun gemak laten voelen. Voor een volgende klus – zowel een zakelijkportret als fashionshoot – zou ik zeker weer gebruik willen maken van jullie kunnen.

Jord Visser (fotograaf)

“…geen standaard visagistes… “

Met Make-up Matters werken is echt heerlijk. Jullie hebben maar een half woord nodig en begrijpen wat je als kunstenaar wilt. Jullie zijn waanzinnig creatief, denken mee en jullie stellen zich pro-actief op. Dit resulteert in een efficiënte workflow en uitstekend beeld. Top visagistes en grimeuses, met oog, visie en affiniteit met styling. Jullie zijn voor mij dan ook geen standaard visagisten. En daarnaast zijn jullie ook nog eens heel sociaal en heel fijn om mee samen te werken.

Edwin IJpeij (kunstenaar)

Ilona

Love matters
In 2016 Mocht ik trouwen met mijn lieve man Anton. We wonen samen met onze hond Noor. We hopen in de toekomst ook ons eigen gezinnetje te starten. Wat hou ik van de liefde! En wat hou ik van alle verhalen over hoe relaties ontstaan. Daarom hou ik zo van mijn vak om keer op keer weer nieuwe verhalen te horen over de liefde!
Als je mij ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik graag onder de mensen ben, en dat ik een leuk gesprek erg kan waarderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn, omdat ieder mens uniek en waardevol is.

Work matters
Tijdens mijn zoektocht naar een job die bij mij past, ontdekte ik dat ik meer op het gebied van één van mijn grote passies, make-up, wilde ondernemen. Ik vond het altijd al leuk om mijzelf lekker op te tutten, maar deze passie bloeide pas echt op tijdens mijn opleiding als musicalartiest. Hier leerden we namelijk al de eerste kneepjes van theater make-up.
Vaak kreeg ik van mensen opmerkingen als: ‘Wat zie je er weer leuk uit’, of: ‘Wat een leuke combi!’ te horen. Dit soort opmerkingen hebben me er destijds toe aangespoord om mijn oog voor detail en mijn passie voor make-up te bundelen en een opleiding te volgen als make-up artist & hairstyliste
Naast visagie geef ik ook (female) Hiphop dansworkshops op scholen en doe ik af en toe theaterklussen!

Dancing matters
Naast visagie hou ik ook van dansen en geef ik ook dansles door heel Nederland op basisscholen en middelbare scholen. Wat is het toch heerlijk om even helemaal los te gaan op de dans vloer of in een les!

Enjoying matters
Wat hou er van om lekker in het zonnetje te zitten met een wijntje, goede gesprekken en lekker voedsel. Wat kan ik daar van genieten! Ik ben ook dol op spelletjes spelen. Dat zijn echt mijn geluk momentjes; zon& eten & gezelligheid met vrienden en familie, daar mag je me altijd voor opbellen!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan