Skip to content
Ilona

Delen:

“…Absoluut een aanrader om mee samen te werken!…”

Absoluut een aanrader om met jullie amen te werken! Make-up Matters is betrouwbaar en ze zetten zich voor 100% in voor de fotoshoots die we samen doen. Jullie denken goed mee met de fotograaf en weten met jullie creativiteit en ervaring, de soms nog ruwe ideeën van mij om te zetten naar prachtige looks. De modellen voelen zich ook meteen op hun gemak, waardoor de sfeer tijdens een shoot lekker ontspannen blijft.

Sander van Leeuwen (fotograaf)

“…De lessen waren naast heel leerzaam ook erg gezellig!…”

Ik ben heel blij dat ik gekozen heb om privéles te nemen bij Make-up Matters Academy. Ze hebben een passend programma gemaakt voor wat ik specifiek wilde leren. De lessen waren naast heel leerzaam ook erg gezellig!

Ruth Jongste (academy)

“…Ontzettend veel geleerd bij Make-up Matters!…”

Wat heb ik ontzettend veel geleerd bij Make-up Matters! Ze geven alle lessen persoonlijk op maat. Zo haal jij als make-up artist echt alles uit de lestijd.

Willemijn de Gans (academy)

“…Kortom de ideale opleiding!…”

Ben je opzoek naar een professionele visagie of make-up artist opleiding dan ben je bij Make-up Matters aan het juiste adres. Ik was begonnen aan de privé opleiding visagie, maar eenmaal bezig, werd het al snel duidelijk dat ik alles stiekem wel érg leuk vond. Daarom ben ik mijn lesprogramma toch gaan uitbreiden naar de Make-up Artist opleiding. Ik wilde meer allround zijn. Ik ben erg blij dat ik mijn make-up artist diploma heb behaald bij Make-up Matters. Dit ook mede door het enthousiasme van de docente Annelies. Ze is echt een vakvrouw vol met passie en weet waar ze het over heeft. Het fijne is dat het privélessen zijn en daardoor heeft ze altijd alle tijd, rust en aandacht voor je. Daarnaast blijft Make-up Matters Academy zich altijd ontwikkelen met bijvoorbeeld leuke masterclasses van nieuwe technieken. Kortom de ideale opleiding!

Marjolein Spekman (academy)

“…Aanrader, ook al vanwege de heel vriendelijke prijzen…”

Als fotograaf werk ik nu een paar jaar regelmatig samen met Annelies en de andere dames van Make-Up Matters. Ze slagen er altijd in om super make-up, hairdo en styling af te leveren, óók bij veeleisende klanten. Aanrader, ook al vanwege de heel vriendelijke prijzen.

Geert de Jong (fotograaf)

Ilona

Love matters
In 2016 Mocht ik trouwen met mijn lieve man Anton. We wonen samen met onze hond Noor. We hopen in de toekomst ook ons eigen gezinnetje te starten. Wat hou ik van de liefde! En wat hou ik van alle verhalen over hoe relaties ontstaan. Daarom hou ik zo van mijn vak om keer op keer weer nieuwe verhalen te horen over de liefde!
Als je mij ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik graag onder de mensen ben, en dat ik een leuk gesprek erg kan waarderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn, omdat ieder mens uniek en waardevol is.

Work matters
Tijdens mijn zoektocht naar een job die bij mij past, ontdekte ik dat ik meer op het gebied van één van mijn grote passies, make-up, wilde ondernemen. Ik vond het altijd al leuk om mijzelf lekker op te tutten, maar deze passie bloeide pas echt op tijdens mijn opleiding als musicalartiest. Hier leerden we namelijk al de eerste kneepjes van theater make-up.
Vaak kreeg ik van mensen opmerkingen als: ‘Wat zie je er weer leuk uit’, of: ‘Wat een leuke combi!’ te horen. Dit soort opmerkingen hebben me er destijds toe aangespoord om mijn oog voor detail en mijn passie voor make-up te bundelen en een opleiding te volgen als make-up artist & hairstyliste
Naast visagie geef ik ook (female) Hiphop dansworkshops op scholen en doe ik af en toe theaterklussen!

Dancing matters
Naast visagie hou ik ook van dansen en geef ik ook dansles door heel Nederland op basisscholen en middelbare scholen. Wat is het toch heerlijk om even helemaal los te gaan op de dans vloer of in een les!

Enjoying matters
Wat hou er van om lekker in het zonnetje te zitten met een wijntje, goede gesprekken en lekker voedsel. Wat kan ik daar van genieten! Ik ben ook dol op spelletjes spelen. Dat zijn echt mijn geluk momentjes; zon& eten & gezelligheid met vrienden en familie, daar mag je me altijd voor opbellen!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan