Skip to content
Ilona

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

“… Ik ben zeer tevreden…”

Viavia kreeg ik de naam van Make-up Matters door. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt voor een proefmake-up. En eigenlijk had ik bij het binnenkomen al direct een goed gevoel. Annelies toont echt interesse in jouw dag en geeft goed advies. Al snel kwamen we tot de juiste kleuren (passend bij de jurk, bloemen etc.). Op de grote dag stond ze keurig op tijd voor ons huis en gingen zowel ik als mijn moeder, schoonzus en zus in de make-up. Ik ben zeer tevreden en kan Make-up Matters aan iedereen aanraden. Zo is laatst een vriendin getrouwd en natuurlijk hebben jullie ook haar van een mooie Bridal Look voorzien.

Bertine Stierman (bruid)

“…Het werd een superavond!…”

Tijdens een workshop kleuradvies, ontmoette ik jullie voor het eerst. Jullie gaven mij en mijn nichten ontzettend bruikbare make-up tips. Ik was daar zo enthousiast over, dat ik dit jaar als alternatief verjaardagsfeestje een visagie workshop door Make-up Matters organiseerde, samen met mijn vriendinnen. Het werd een superavond! Dankzij Annelies, die niet alleen een vakvrouw is, maar ook nog eens een heel leuk mens, ging iedereen aan het eind van de avond stralend met een mooie dag make-up de deur uit!

Miranda Kusters (deelneemster visagie workshop)

“… gedetailleerd en in perfectie…”

Visagie door passie! Wanneer ik Annelies en haar passie voor het vak beschrijf, denk ik direct aan “het uiten van gevoel middels kleur en vorm”. Dit is niet nieuw, maar het visualiseren en tot stand brengen van creaties die gedetailleerd en in perfectie worden aangebracht, zijn voor mij wel de ingrediënten die haar uniek maken binnen ons vakgebied. Annelies heeft niet alleen de kracht visualisaties “neer te zetten”, haar talent komt ook tot uiting in het overdragen van deze kunstvorm naar studenten toe. Gevoel speelt hierbij een grote rol, naast didactische en pedagogische vaardigheden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij met haar eigen stijl en gevoel voor het vak scheppend bezig zal zijn en met door deze kunstvorm veel mensen zal bereiken.

Ralph Baaij (oprichter RB Academy,)

“…Een boost aan inspiratie en motivatie!…”

Professioneel, creatief, persoonlijk en ook nog eens super gezellig! Elke les gaf mij een boost aan inspiratie en motivatie. Een echte aanrader als je serieus verder wilt in dit prachtige vak!

Arianne Vroege (academy)

“…Veel aandacht, geduld en creativiteit…”

Arianne kende ik al een beetje van een feestje voor mijn dochter waarbij ze 10 meisjes goed wist te vermaken! Ze vertelde toen dat ze ook het haar en make-up van bruiden doet, dus toen ik een jaar later ging trouwen, was de keuze snel gemaakt. Arianne heeft met veel aandacht, geduld en creativiteit mij prachtig gemaakt op mijn bruiloft. Ze weet wat ze doet, staat open voor suggesties en blijft rustig, ook als er hordes mensen in en uit lopen op zo’n bruiloftsochtend. Een heerlijke begin van een bijzondere dag. Dank je wel Arianne

Franka Matheus (bruid)

Ilona

Love matters
In 2016 Mocht ik trouwen met mijn lieve man Anton. We wonen samen met onze hond Noor. We hopen in de toekomst ook ons eigen gezinnetje te starten. Wat hou ik van de liefde! En wat hou ik van alle verhalen over hoe relaties ontstaan. Daarom hou ik zo van mijn vak om keer op keer weer nieuwe verhalen te horen over de liefde!
Als je mij ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik graag onder de mensen ben, en dat ik een leuk gesprek erg kan waarderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn, omdat ieder mens uniek en waardevol is.

Work matters
Tijdens mijn zoektocht naar een job die bij mij past, ontdekte ik dat ik meer op het gebied van één van mijn grote passies, make-up, wilde ondernemen. Ik vond het altijd al leuk om mijzelf lekker op te tutten, maar deze passie bloeide pas echt op tijdens mijn opleiding als musicalartiest. Hier leerden we namelijk al de eerste kneepjes van theater make-up.
Vaak kreeg ik van mensen opmerkingen als: ‘Wat zie je er weer leuk uit’, of: ‘Wat een leuke combi!’ te horen. Dit soort opmerkingen hebben me er destijds toe aangespoord om mijn oog voor detail en mijn passie voor make-up te bundelen en een opleiding te volgen als make-up artist & hairstyliste
Naast visagie geef ik ook (female) Hiphop dansworkshops op scholen en doe ik af en toe theaterklussen!

Dancing matters
Naast visagie hou ik ook van dansen en geef ik ook dansles door heel Nederland op basisscholen en middelbare scholen. Wat is het toch heerlijk om even helemaal los te gaan op de dans vloer of in een les!

Enjoying matters
Wat hou er van om lekker in het zonnetje te zitten met een wijntje, goede gesprekken en lekker voedsel. Wat kan ik daar van genieten! Ik ben ook dol op spelletjes spelen. Dat zijn echt mijn geluk momentjes; zon& eten & gezelligheid met vrienden en familie, daar mag je me altijd voor opbellen!

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan