Skip to content
Catwalk

Delen:

Catwalk

Bij Make-up Matters hebben wij een team van visagisten en haarstylisten voor grote en kleine modeshows. Samen met de ontwerper/designer stemmen wij de invulling van de looks van de show af. Wij bieden dit aan voor gevestigde ontwerpers maar ook voor studenten van modevakscholen, of shows in warenhuizen, bruidsshows, beurzen…etc..

Catwalk looks op maat…
Voorafgaand aan de fashionshow wordt de uitstraling en thema uitvoerig besproken. Een moodboard kan in overleg samengesteld worden, voor eenheid tussen alle modellen. De speciale catwalk make-up is een stuk zwaarder dan een reguliere dagmake-up. Er moet zeer expressieverhogend gewerkt worden, zodat de mensen op de achterste rij het nog kunnen zien. Daarnaast ontstaan er door de warme lampen snel glimplekken. Extra fixatie is daarom belangrijk. Tijdens de modeshow komt er door de spotlights veel licht van boven, wat extra slagschaduw onder de ogen creëert. Dit zal moeten worden opgevangen door goede catwalk make-up. Daarnaast denken wij graag mee over welke haarstyling goed past bij de show enstevig blijft zitten tijdens het veranderen van de kleding. Houdbaarheid speelthierbij duseen grote rol.

Stressbestendig en vlotte aanpassingen…
Timemanagement en de welbekende helikopterview zijn tijdens de show erg belangrijk. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken. Ook het restylen van de kapsels en visagie tijdens de modeshow voor bijvoorbeeld de tweede look is geen probleem, want soms is er bij een ander outfit een andere make-up/haarstyling nodig.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave voor de catwalk styling, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan