Skip to content
Feestmake-up & Hairstyling

Delen:

Feestmake-up & Hairstyling

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Zoals een bruiloft, jubileum, gala, diploma uitreiking, een bijzondere verjaardag of ander feest waarbij je er stralend uit wilt zien? Make-up Matters uit Amersfoort (vlakbij Utrecht) weet als geen ander hoe belangrijk het is om je lekker in je vel te voelen. Dat begint bij een mooie en bij jou persoonlijk passende avondmake-up en hairstyling!

Een prachtige avondmake-up look…
Of je nou 16 of 86 bent, wij van Make-up Matters doen altijd ons best om de make-up, kledingstijl en haarstyling exact op elkaar af te stemmen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de make-up de hele avond goed blijft zitten en niet bijgewerkt hoeft te worden.

Een speciaal feestkapsel nodig?
Naast de visagie, kunnen wij ook jouw haar mooi opsteken of opföhnen. Make-up Matters werkt op creatieve en stijlvolle wijze met bijpassende feestkapsels voor bijzondere gelegenheden. Daarbij dragen wij uiteraard zorg voor de juiste afstemming met jouw outfit.

Make-up Matters beschikt over een eigen studio in Amersfoort, waar een afspraak gemaakt kan worden. Desgewenst kunnen wij ook op locatie, de avond make-up en het feestkapsel verzorgen. Een make-up look met een mooi kapsel kan al samen vanaf €165,-

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan