Skip to content
Fotomake-up Visagie & Haarstyling

Delen:

Fotomake-up Visagie & Haarstyling

Make-up Matters uit Amersfoort (vlakbij Utrecht) biedt aan particulieren die een professionele fotoshoot willen laten maken, diverse mogelijkheden voor visagie, haarstyling en kledingstyling. Hierdoor zal je altijd het beste van jezelf op de foto terugzien.

Maar wel gewoon als jouzelf… wij houden van foto’s van echte mensen…gewoon zoals jij en ik. Maar dan dankzij mooie make-up en haarstyling een 2.0 versie van jezelf;)

De juiste fotomake-up…
Wij zorgen er voor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht, waarbij glimplekken worden voorkomen. Door het aanbrengen van speciale fotomake-up, wordt de expressie in het gezicht verhoogd. Fotomake-up is zwaarder dan reguliere dagmake-up, omdat door het flitslicht van de fotograaf kleurverlies kan optreden. Een fotomake-up is dus echt anders dan reguliere make-up!

Make-up Matters levert een meerwaarde aan fotoshoots, door de sterke punten van jou meer naar voren te brengen en oneffenheden juist te camoufleren. Desgewenst kunnen wij ook een volledige make-over doen, voor een meer opvallende of bijzondere fotoshoot of een bijzonder thema uitwerken.

Altijd de juiste look…
Uiteraard maken wij jouw kapsel netjes voor de foto. En daarnaast willen wij voorkomen dat je het gevoel krijgt, dat de natuurlijke expressie van je gezicht teniet wordt gedaan onder een dikke laag make-up. Wij dragen er zorg voor dat je gewoon jezelf blijft. That’s what matters…Make-up Matters…

Styling voor fotoshoots…
Wij vinden het erg leuk om met je mee te denken over jouw kledingstijl en geven graag persoonlijk kledingadvies, omdat wij alles op elkaar afstemmen vormt het eindresultaat een mooi geheel.

Bij welke fotoshoots doen wij de visagie, kapsel en styling?

  • Individueel fotoportret / portretfotografie
  • Familie- en gezinsportretten
  • Zwangerschapsreportages
  • Duo fotoshoots
  • Boudoir fotoshoot
  • Modelfotografie voor een portfolio
  • Profielfoto voor Social Media

Make-up Matters beschikt over een eigen (make-up) studio in Amersfoort, waar een afspraak gemaakt kan worden. Desgewenst kunnen wij ook op locatie de visagie en haarstyling verzorgen.
Ter indicatie, een fotomake-up met een mooi kapsel kan al samen vanaf €135,- en wil je via ons de fotograaf met studio erbij boeken bieden wij een totaal pakket aan vanaf €395,-.

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Hilversum, Apeldoorn, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw fotoshoot visagie door het hele land.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan