Skip to content
Persoonlijke Workshop Hairstyling

Delen:

Persoonlijke Workshop Hairstyling

Zou het niet leuk zijn als je weet hoe je je eigen haar mooi kunt stylen zonder dat het veel tijd en moeite kost? Niemand heeft immers ’s ochtends anderhalf uur de tijd 😉

Met deze unieke haarstyling workshop leer je alles over de verzorging en styling van jouw eigen haar.

We behandelen tijdens de workshop oa.

  • Eenvoudig föhnen
  • Corrigeren met de föhn
  • Opkammen
  • Eenvoudig opsteken
  • Touperen
  • Vlechten
  • Werken met kort haar, half lang en tot lang haar
  • Krullen en stylen

De workshop is geschikt voor haar vanaf een lengte dat je het kunt krullen ( ± 10 cm). Je hoeft niet handig te zijn; Iedereen kan het leren! De workshop wordt alleen 1 op 1 gegeven zodat jij ook echt de persoonlijke aandacht krijgt en wij al jouw vragen kunnen beantwoorden.
Je krijgt informatie over haarverzorging, het drogen van je haar en hoe je meer volume krijgt. Adviezen over de handigste stylingsproducten en tips & tricks voor het maken van de mooiste krullen of het stijl maken van je haar. Er wordt ook gedemonstreerd hoe je een simpele paardenstaart er snel anders en verzorgder uit laat zien of hoe je op een nonchalante manier je haar kunt opsteken. Daarna ga je lekker aan de slag met je eigen haar en kun je al je vragen stellen.

Zou jij zelf graag de haren van jouw dochter willen leren (in)vlechten, maar je weet niet hoe dat moet? Dat is een veel gehoord probleem bij Make-up Matters. Daarom bieden wij nu ook een privé workshop aan om te leren vlechten.

Cursus onderdelen zijn; snel en makkelijk (zigzag-)scheidingen maken, invlechten, opvlechten, 4-strengenvlecht, vissengraad, leuke creaties te combineren met of zonder vlecht. De onderdelen die zullen worden behandeld, zijn afhankelijk van jouw wensen en interesse.. Ook voor de haarstyling workshops geldt; het programma van elke workshop zal in overleg speciaal op maat worden samengesteld.

Combinatie met professionele fotoshoot…
Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen. Eventuele nabestellingen van producten kunnen via de webshop besteld worden.

En mocht je iemand willen verrassen? Dan hebben we ook leuke cadeaubonnen voor de workshops!

Tot slot…
Ook zin in een individuele workshop haarstyling? Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen deze workshop door het hele land.

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan