Skip to content
Training voor Schoonheidsspecialisten

Delen:

Training voor Schoonheidsspecialisten

Wat leuk dat je schoonheidsspecialist bent! Wij van Make-up Matters begrijpen jouw prachtige vak. Jouw focus ligt op huidverbetering, uiterlijke verzorging en de klant met een positief gevoel naar huis laten gaan. Speciaal voor schoonheidsspecialisten heeft Make-up Matters een visagie training ontwikkeld, ter aanvulling van je bestaande schoonheidsspecialistenopleiding. Na het behalen van je examen, zal je een certificaat ontvangen van Make-up Matters Academy!

Onze ervaring…
Ervaring leert ons, dat tijdens de meeste schoonheidsspecialistenopleidingen de aandacht voor goede visagievaardigheden bijzonder klein is. Vaak worden er slechts enkele inschaduwtechnieken aangeleerd. Echter wil jij je kunnen onderscheiden; dan zal je maatwerk moeten leveren! Zoals je weet is elke huid uniek en zou elke make-up, die je bij een klant aanbrengt, dat ook moeten zijn.

  • Welke soorten huid ondertonen zijn er?
  • Welke kleuren staan het mooist bij welk huidtype?
  • Hoe combineer je de juiste kleuren?
  • Hoe zorg ik er voor dat een bruidsmake-up de hele dag blijft zitten?
  • Hoe kan ik onzuiverheden zorgvuldig camoufleren?
  • Hoe werk ik hygiënisch?
  • Hoe kan ik de expressie in iemands gezicht vergroten?
  • Hoe maak ik mijn klant op een mooie natuurlijke wijze op?

Dit zijn allemaal vragen waar wij ons op gaan richten tijdens deze training.

Stap voor stap…
Wij lopen samen stap voor stap door, wat jij moet weten om een mooie natuurlijke make-up aan te brengen. Het unieke aan onze training is, dat wij geen standaard lesprogramma hanteren. Het lesprogramma wordt samengesteld op jouw wensen en aangepast op jouw niveau/ervaring. Voor onderwerpen die jij lastig vindt, kunnen wij meer tijd nemen. Heb je iets snel onder de knie? Super! Dan gaan we gelijk door naar het volgende onderwerp. Op deze manier kunnen wij jou op een snelle en efficiënte wijze op een zo hoog mogelijk niveau krijgen. De training wordt afgesloten met een examen, door middel van een professionele fotoshoot. De foto’s van jouw examen kun je gebruiken ter opbouw van jouw portfolio en uiteraard krijg je een officieel certificaat van Make-up Matters Academy!

Tevens bieden wij haarstyling lessen aan voor het maken van bijvoorbeeld bruidskapsels. Dit kan allemaal in overleg met ons!

Deze trainingen kunnen individueel of in groepsverband gevolgd worden. Ook kunnen wij ingehuurd worden als gastdocent, voor een schoonheidsspecialistenopleiding, ter aanvulling van het huidige lesprogramma. De training kan gegeven worden met jouw eigen producten, of die van Make-up Matters. Dit zal hoofdzakelijk het cosmetica merk Golden Rose zijn.

Voor meer informatie en / of een vrijblijvende prijsopgave voor de visagie training schoonheidsspecialisten, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan