Skip to content
Workshop Haarstyling

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Workshop Haarstyling

Zou het niet leuk zijn als je weet hoe je je eigen haar op een mooie zakelijke uitstraling kunt stylen, zonder dat het veel tijd en moeite kost? Niemand heeft immers ’s ochtends anderhalf uur de tijd;)

Met deze unieke haarstyling workshop leer je alles over de verzorging en styling van jouw eigen haar.

We behandelen tijdens de workshop oa.

  • Eenvoudig föhnen
  • Corrigeren met de föhn
  • Opkammen
  • Eenvoudig opsteken
  • Touperen
  • Vlechten
  • Werken met kort haar, half lang en tot lang haar
  • Krullen en stylen

De workshop is geschikt voor haar vanaf een lengte dat je het kunt krullen ( ± 10 cm). Je hoeft niet handig te zijn; Iedereen kan het leren. De workshop wordt alleen individueel gegeven zodat jij ook echt de persoonlijke aandacht krijgt en wij al jouw vragen kunnen beantwoorden.
Je krijgt informatie over haarverzorging, het drogen van je haar en hoe je meer volume krijgt. Adviezen over de handigste stylingsproducten en tips & tricks voor het maken van de mooiste krullen of het stijl maken van je haar. Er wordt ook gedemonstreerd hoe je een simpele paardenstaart er snel anders en verzorgder uit laat zien of hoe je op een nonchalante manier je haar kunt opsteken. Daarna ga je lekker aan de slag met je eigen haar en kun je al je vragen stellen.

Combinatie met professionele fotoshoot…
Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen.

En mocht je iemand willen verrassen? Dan hebben we ook leuke cadeaubonnen voor de workshops!

Tot slot…
Ook zin in een individuele workshop haarstyling? Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Hilversum? Geen probleem! Wij verzorgen de workshop door het hele land. Dit kan al vanaf € 100,- pp.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan