Skip to content
Zakelijke Fotomake-up & Haarstyling

Delen:

Zakelijke Fotomake-up & Haarstyling

Make-up Matters biedt aan bedrijven, ondernemers en performers die een professionele zakelijke fotoshoot willen laten maken, diverse mogelijkheden voor visagie, haarstyling en kledingstyling. Hierdoor krijgt elke foto de juiste uitstraling.

De juiste visagie voor de zakelijke fotoshoot…
Wij zorgen er voor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht, waarbij glimplekken worden voorkomen. Door het aanbrengen van speciale fotomake-up, wordt de expressie in het gezicht verhoogd. Fotomake-up is zwaarder dan reguliere dagmake-up, omdat door het flitslicht van de fotograaf kleurverlies kan optreden.
Make-up Matters levert meerwaarde aan fotoshoots, door de sterke punten meer naar voren te brengen en oneffenheden juist te camoufleren.

Altijd de juiste look…
Natuurlijk willen we niet dat je het gevoel krijgt, dat de natuurlijke expressie van het gezicht verdwijnt onder een dikke laag make-up. Wij dragen er zorg voor dat je gewoon jezelf blijft. Of als je een specifiek imago wilt uitstralen, dan kunnen wij deze vertaalslag voor jou maken. Een goede visagie tijdens een zakelijk portret is belangrijk voor zowel mannen als voor vrouwen. Mannen; denk om de glimmende voorhoofden;)

Styling voor de zakelijke fotoshoot…
Onze professionele stylistes kunnen ook de haarstyling verzorgen, zodat zowel de visagie als haarstyling in één keer goed wordt gedaan. Daarnaast helpen wij ook bij kledingstijl en geven kledingadvies. Omdat wij alles op elkaar afstemmen vormt het eindresultaat een geheel. Kortom: We denken graag met jou mee!

Bij welke fotoshoots verzorgen wij zoal de visagie, kapsel en styling?

  • Zakenportretten voor websites en brochures
  • Individueel zakelijk fotoportret
  • Profielfoto’s voor Social Media en LinkedIn
  • Artiesten foto’s, covers en CD hoesjes
  • Portfolio’s voor modelfotografie
  • Tv commercials en films

Tot slot…
Kom je uit de regio Amersfoort, Hilversum, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen fotoshoot visagie, kapsel en styling door het hele land.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan