Kleding & Styling workshop

Kleding & Styling workshop

Persoonlijk stijladvies...

Graag willen wij je voorstellen aan onze TOPstyliste Heleen! 

Zij is de juiste persoon voor Heleen een gezellige en leerzame workshop over persoonlijk kledingadvies. Je leert ontzettend veel over stijl & vorm en het gebruik van accessoires. En wil je liever personal shopping?! Dat kan natuurlijk ook! Ontdek jouw eigen persoonlijke stijl en pasvorm!

 

Workshop Kleding & Stijl

Love to SHINE! Vind je het leuk om samen te kijken naar jouw juiste kledingstijl? Dan is de workshop Kleding & Stijl echt iets voor jou en je vriendinnen of collega’s. In onze mooie studio in Hilversum  of Amersfoort maken we er echt een feestje van! Onder het genot van een hapje en een drankje, gaan we op zoek naar een passende kledingstijl voor alle deelnemers. Wil je de workshop liever aan huis of op een locatie naar keuze, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Een leuke interactieve en leerzame workshop waarin je jezelf en anderen nog beter leert kennen aan de hand van kleding voorkeuren.

 

Onderdelen van de workshop:

  • Persoonlijke moodboards maken: welke stijl vind jij mooi, welke kleuren spreken jou aan? Wat past het beste bij jou en wat betekent dat voor jouw kleding?
  • Analyse lichaamsvorm: wat geef je de nadruk en wat niet?
  • Gebruik van accessoires: de do’s en dont’s

Ook zeer geschikt voor een vrijgezellendag of zakelijk teambuilding event.

 

Investering in jezelf: €125,- per persoon. Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers. De workshop duurt ongeveer 4 uur.

 

Een kleine glimp

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw persoonlijk kledingadvies en stijladvies door het hele land, alle bovengenoemde prijzen zijn excl. eventuele reiskosten.

Voor meer informatie over persoonlijk kledingadvies en stijladvies, neem gerust contact met ons op!

 

You're worth it!

Kleding & Styling Workshop Aanmeldformulier
Naam
Naam