NL / EN

Film / Televisie

Make-Up Matters verzorgt de visagie, hairstyling en kledingstyling voor film, televisie en commercials.

Visagie en haarstyling…
Als ervaren visagisten en kappers draagt Make-Up Matters zorg voor de juiste visagie en haarstyling bij diverse producties voor film, televisie en commercials. Wij vinden het leuk om samen in een crew met zijn allen naar een goed eindresultaat te werken. Daarbij is een fijne samenwerking tussen de crewleden onderling erg van belang.

Special effects…
De grimeurs van Make-Up Matters kunnen diverse personages maken, waarbij speciale grime make-up en technieken worden gebruikt om een geloofwaardig karakter te creƫren.

Het is voor een acteur slechts mogelijk zijn rol waarheidsgetrouw neer te zetten als hij of zij het gevoel heeft dat het karakter er in alle uiterlijkheden ten volle staat. Een goede theater- of filmgrime is net zo belangrijk als een treffende expressie.

Time management…
Tijdens de draaidagen zijn vaak strakke tijdschema’s. Wij zijn stressbestendig en zullen de acteur altijd op zijn/haar gemak stellen. Verder moeten glimplekken te allen tijde worden voorkomen, daarom zullen wij hier tijdens het draaien continu op letten. Ook het tussentijds aanpassen van de visagie en/of haarstyling is geen probleem.

Internationale werkervaring als grimeurs en visagisten…
Onze ervaring hebben wij oa. opgedaan in het Charles H. Fox Institute in Londen en LA Academy in Dublin, waar Make-Up Matters diverse special effects en make-up technieken heeft geleerd. Wij beschikken zodoende over ruime internationale ervaring met verschillende technieken en materialen.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!