NL / EN

Workshop Visagie

Make-Up Matters biedt meerdere workshops voor bedrijven, die door ervaren trainsters worden gegeven. Dit zijn op techniek gerichte workshops, waarbij het programma wordt afgestemd op de wens van de klant. Elke workshop van Make-Up Matters is maatwerk.

Individuele workshop visagie…
Veel mensen vinden het lastig om een juiste make-up bij zichzelf aan te brengen en lopen tegen de volgende vragen aan:

  • Hoe breng ik snel een mooie professionele make-up aan?
  • Welke make-up geeft een zakelijke uitstraling?
  • Hoe en waar breng je blush aan?
  • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?
  • Hoe breng je een eyeliner aan?
  • Waarom een foundation?
  • Wat zijn de mooiste kleuren voor mij?
  • Hoe kun je natuurlijk camoufleren?
  • Waarom loopt mijn kohlpotlood uit?

Bij een individuele zakelijke workshop visagie, leren wij stap voor stap hoe u uzelf op een mooie natuurlijke wijze kan opmaken. Desgewenst kunt u uw make-up tas meenemen, zodat wij kunnen kijken welke soorten make-up u gebruikt, en kunnen wij hier make-up tips over geven. Zorgvuldig bekijken we welke kleuren wel of niet bij uw huidtype passen. Eventuele aanvullingen op de basis make-up kan bij Make-Up Matters via de webshop worden besteld.

Vanzelfsprekend is een lichte dagmake-up in naturel look meer geschikt voor overdag, terwijl een zwaardere avondmake-up meer voor speciale gelegenheden is. Een individuele workshop visagie wordt altijd op de vraag en de wensen van de klant afgestemd.

Make-Up Matters verzorgt deze visagie workshops zowel in de studio als bij u op de zaak!

Duo workshop Visagie…
Deze workshop visagie is speciaal voor collega’s die vanuit hun werk er representatief uit willen zien.  Bij deze duo workshop visagie worden dezelfde principes toegepast als bij een individuele workshops visagie. Goede visagie is maatwerk. Onze ervaring uit de praktijk wijst uit dat een goede techniekbeheersing binnen de visagie het zelfvertrouwen van mensen een flinke boost kan geven.

Groepsworkshop Visagie…
Make-Up Matters organiseert ook groepsworkshops visagie voor groepen van gemiddeld 6-18 personen. Dit kan zowel bij u op de zaak of in overleg op een andere locatie. Wij nemen dan spiegels en koffers vol make-up en penselen mee. Wij geven iedereen passende make-up tips en leren de nieuwste make-up trends toe te passen.

Willen uw collega’s weten hoe ze smokey eyes moeten maken? Hangende oogleden corrigeren? Speciale bril make-up aanbrengen? Avond make-up of aangepaste make-up voor de jongere huid aanbrengen? Oudere huid of juist slapper wordende huid corrigeren? Alle thema’s zijn bespreekbaar en alle vragen van de deelnemers worden tijdens deze groepsworkshop visagie behandeld. Afhankelijk van de groepsgrootte, komen wij deze middag of avond met meerdere visagistes. Met ons team van Make-Up Matters is het mogelijk om een workshop voor een groep van maximaal 50 personen te verzorgen.

Combinatie met professionele fotoshoot…
Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen. Dit kan mooie zakelijke portretten opleveren voor uw bedrijf.

En mocht u een collega of uw secretaresse willen verrassen? Dan hebben we ook leuke cadeaubonnen voor de workshops!

Tot slot…
Heeft u interesse in een individuele, een duo of groepsworkshop visagie? Komt u uit de regio Amersfoort, Nijkerk, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen de workshop visagie door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!