NL / EN

Zakelijke Fotoshoot

Make-Up Matters biedt aan bedrijven, ondernemers en artiesten die een professionele zakelijke fotoshoot willen laten maken, diverse mogelijkheden voor visagie, haarstyling en kledingstyling. Hierdoor krijgt elke foto de juiste uitstraling.

De juiste visagie voor de zakelijke fotoshoot…
Wij zorgen er voor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht, waarbij glimplekken worden voorkomen. Door het aanbrengen van speciale fotomake-up, wordt de expressie in het gezicht verhoogd. Fotomake-up is zwaarder dan reguliere dagmake-up, omdat door het flitslicht van de fotograaf kleurverlies kan optreden.
Make-Up Matters levert meerwaarde aan fotoshoots, door de sterke punten meer naar voren te brengen en oneffenheden juist te camoufleren.

Altijd de juiste look…
Natuurlijk willen we niet dat u het gevoel krijgt, dat de natuurlijke expressie van het gezicht teniet wordt gedaan onder een dikke laag make-up. Wij dragen er zorg voor dat u gewoon uzelf blijft. Of als u een specifiek imago wilt uitstralen, dan kunnen wij deze vertaalslag voor u maken. Een goede visagie tijdens een zakelijk portret is belangrijk voor zowel mannen als voor vrouwen.

Styling voor de zakelijke fotoshoot…
Onze professionele stylistes kunnen ook de haarstyling in orde maken, zodat zowel de visagie als haarstyling in één keer goed wordt gedaan. Daarnaast helpen wij ook bij kledingstijl en geven kledingadvies. Omdat wij alles op elkaar afstemmen vormt het eindresultaat een geheel.

Bij welke fotoshoots doen wij zoal de visagie, kapsel en styling?

  • Zakenportretten voor websites en brochures
  • Individueel zakelijk fotoportret
  • Profielfoto’s voor Social Media accounts
  • Artiesten foto’s, covers en CD hoesjes
  • Portfolio’s voor modelfotografie
  • Tv commercials en films

Tot slot…
Komt u uit de regio Amersfoort, Nijkerk, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen fotoshoot visagie, kapsel en styling door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!