NL / EN

Belly Painting

Make-Up Matters maakt een bellypaint bij zwangere vrouwen, die een mooie buikschildering als unieke herinnering willen hebben. Deze bijzondere ervaring kan ook door middel van een fotoshoot vastgelegd worden.

Belly painting voor zwangere vrouwen…
Een bellypaint of buikschildering is een mooie belevenis voor zwangere vrouwen. Een zwangerschap is toch een speciaal moment. En wat is er nu leuker om een mooie bellypaint van je ronde buik te laten maken en dit voor altijd vast te leggen met een professionele fotoshoot? Het beste moment om een bellypaint te laten zetten is vanaf 30 tot 36 weken in de zwangerschap.

Inspiratie voor een bellypaint…
Om inspiratie te krijgen voor jouw bellypaint kun je eigen ideeën, plaatjes en foto’s aan ons voorleggen en kunnen deze als voorbeeld dienen. Alle opties en thema’s zijn bespreekbaar. De foto’s die van de bellypaint worden gemaakt, kunnen dienen voor een uniek geboortekaartje of je kunt hier een canvas afdruk van laten maken voor in de babykamer.
Een bellypaint of buikschildering is ook voor de bellypainter een speciale ervaring met die trappelende voetjes, waarbij de buik natuurlijk ook beweegt.

Een bellypaint in combinatie met een fotoshoot…
Een bellypaint wordt vaak gecombineerd met een fotoshoot, zodat met deze buikschildering, een uniek moment van de zwangerschap, voor altijd bewaard blijft. Maar dit is natuurlijk niet verplicht. Ook een cadeaubon voor een bellypaint is mogelijk!

Wil je ook graag een bellypaint laten zetten, dan komt Make-Up Matters graag naar je toe. Wij maken deze buikschildering door het hele land, bij iemand thuis of desgewenst in het ziekenhuis. Vraag nu een bellypaint aan en beleef zelf deze unieke ervaring! Een bellypaint is al mogelijk vanaf € 75,-

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw belly painting door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave voor een belly painting, neem gerust contact met ons op!