Skip to content
Persoonlijk Stijladvies

Delen:

Persoonlijk Stijladvies

Graag willen wij je voorstellen aan onze TOPstyliste Heleen! Zij is de juiste persoon om je te gaan helpen met het aanbrengen van structuur in jouw kledingkast. Daarnaast geeft Heleen jou tijdens haar gezellige en leerzame workshop, persoonlijk kledingadvies over kleur, stijl & vorm. En personal shopping?! Dat kan natuurlijk ook! Ontdek jouw eigen persoonlijke stijl en pasvorm!

We laten Heleen aan het woord:

Persoonlijk Stijladvies…
Hoe haal je het beste uit jezelf? Dat is waar het om draait bij een persoonlijk stijladvies. We hebben niet allemaal dezelfde lichaamsvorm, huidtype en persoonlijkheid. Gelukkig maar, want dan zou de wereld er maar eentonig uitzien. Voor iedereen is een perfecte stijl en kleur te vinden. Vind je jezelf te lang, te klein, te mollig of juist te dun? Met kleine aanpassingen in je kleding benadruk je je mooiste lichaamsdelen en verhul je wat mindere kanten. Ik help je daar graag bij!

Hoe werkt het?
Tijdens het persoonlijke advies (in onze studio of bij jou thuis) bespreken we de verschillende onderdelen van de styling-driehoek:
• Welke stijl past het beste bij jou, of welke stijl zou jij graag willen hebben?
• Welke kleuren laten jou stralen?
• Hoe kunnen we het maximale uit jouw lichaamsvorm halen?

We kijken waarom bepaalde kledingstukken mooi voor je zijn en welke minder. Ik hou het modebeeld natuurlijk wel in m’n achterhoofd (niemand wil er “outdated” uitzien), maar je hoeft niet bang te zijn dat ik je in een modepopje probeer te veranderen. Mijn adviezen zijn er om ervoor te zorgen dat jij er extra goed uitziet en je prettig voelt, in een stijl die bij je past. Dat is het doel. Je krijgt voldoende handvatten om kritisch naar je eigen garderobe te kijken zodat je zelf kunt beoordelen wat je goed staat en wat niet. Daardoor zijn miskopen ook verleden tijd!

Investering in jezelf: € 180,- per sessie. Het persoonlijk stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur.

Workshop kleur, stijl & vorm…
Vind je het leuk om samen te kijken naar jouw juiste kledingstijl? Dan is de workshop kleur, stijl en vorm misschien iets voor jou en je vriendinnen of collega’s. In onze studio, thuis, aan de keukentafel, of op een locatie naar keuze, gaan we op zoek naar een passende kledingstijl voor alle deelnemers. Een leuke interactieve en leerzame workshop waarin je jezelf en anderen nog beter leert kennen aan de hand van kleding voorkeuren.

Onderdelen van de workshop:
• moodboards maken: welke stijl past het beste bij jou, waarom en wat betekent dat voor jouw kleding?
• analyse lichaamsvorm: wat geef je de nadruk en wat niet?
• kleuranalyse: leren zien welke kleuren jou goed staan en welke minder
• gebruik van accessoires: de do’s en dont’s
Ook zeer geschikt voor een vrijgezellendag of zakelijk uitje.

Investering in jezelf: €95,- per persoon, minimaal 4 deelnemers. De workshop duurt ongeveer 4 uur.

Help! Mijn kledingkast!
Je hebt een kledingkast vol leuke kleding, maar geen idee wat je ermee aan moet? Dat kennen we allemaal. Dan is het tijd voor een kledingkast sessie met Heleen!
Ik leer je met andere ogen naar je kleding te kijken. Past het bij jouw stijl, vorm en kleuradvies? Dan mag het blijven. En zo niet, dan gaan we kijken hoe je het kledingstuk het beste kunt dragen of dat je er toch afscheid van moet nemen. Maar dat is niet alles.
• Ik breng orde in je kledingkast
• Samen kijken we naar nieuwe combinaties van diverse ‘oude’ kledingstukken
• Je leert ongedragen kleding zo te combineren dat het past bij jouw stijl
• Je krijgt advies over aanvulling van je garderobe

Vaak zitten in een kledingkast verborgen verrassingen. Die gaan we ontdekken, zodat je weer met een tevreden gevoel voor je kledingkast staat. Een nieuwe garderobe heb je waarschijnlijk niet meer nodig. Om niet te vergeten welke leuke nieuwe combinaties we gemaakt hebben met jouw garderobe, ontvang je een (digitale) stylingguide met foto’s van deze combinaties.
Onze voorkeur gaat uit naar kleding niet weg te gooien, maar te doneren aan de kledingbank in Amersfoort.

Investering in jezelf: €350,- voor een halve dag.

Personal shopping…
Shoppen naar jouw ideale outfit of garderobe
Een personal shopper kan een uitkomst zijn als je huidige kledingkast toe is aan een restyling, als je een geschikte outfit zoekt voor een bepaalde gelegenheid of gewoon een nieuwe (zomer- of winter) garderobe nodig hebt. We gaan doelgericht winkelen en op zoek naar kleding die bij je past. Gegarandeerd geen miskopen meer.

Hoe werkt het?
Tijdens een intakegesprek geef je aan wat je kledingwensen zijn. Heleen zoekt een geschikte winkelroute en gaat samen met jou op stap. Heb je geen tijd en/of zin om te winkelen? Geen probleem, je geeft je budget en wensen aan en ik shop jouw outfit of garderobe bij elkaar. Bij jou thuis bekijken we de verschillende kledingstukken. Wat je leuk vindt houd je en de rest gaat terug. Je wordt op je wenken bediend.

Investering in jezelf: €85,- per uur (minimaal 4 uur).

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw persoonlijk kledingadvies en stijladvies door het hele land, alle bovengenoemde prijzen zijn excl. eventuele reiskosten.

Voor meer informatie over persoonlijk kledingadvies en stijladvies, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan