Skip to content
Tiener & Kinderfeestjes

Delen:

Tiener & Kinderfeestjes

Soms is het lastig om een thema te bedenken voor een leuk en origineel kinderfeestje. Wij van Make-up Matters denken graag met je mee! We kunnen een leuke invulling voor jullie feest geven met oa. schmink, make-up, grime of nagellak! Make-up Matters verzorgt diverse kinderfeestjes, verjaardagspartijtjes, nail art feestjes, grime feestjes en speciale tienerfeestjes voor de leeftijden van 8 tot 16 jaar.

Make-up party…
In deze make-up party voor tienerswordt het gezicht gereinigd, een maskertje aangebracht en gaan we natuurlijk mooie make-up leren aanbrengen. Elk gezicht is uniek. Wij kijken wat de meiden leuk vinden en hoe mooi een ‘natural look’ bijvoorbeeld de oogopslag kan accentueren. Ook leren we hoe eventuele plekjes, puistjes en oneffenheden kunnen worden weg gewerkt en glitter zal bij dit feest niet ontbreken. Ook kan het make-up feest in een meer uitgesproken thema worden uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan een mermaid of unicorn thema! Dit alles wordt afgestemd op de leeftijd van de jarige. Bij de make-up workshop voor tienermeiden is het ook mogelijk om dit te combineren met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf.

Kinderfeest met schminken…
Wat is er nu leuker om samen met vriendjes en vriendinnetjes eens een keer een echt schminkfeestje te geven? Wie wil er nu niet een unicorn, mooie Elsa van Frozen prinses, een tijger of een stoere griezel worden? Zodra de kinderen geschminkt zijn, zitten ze meteen in hun rol. De schminksters van Make-up Matters maken van elk gezicht een waar kunstwerkje. Ideaal voor een leuke kinderverjaardag of thema kinderfeestje. Uiteraard wordt er alleen met huidvriendelijke producten op waterbasis gewerkt.

Grime feest voor jongens of stoere meiden…
Een echt grime feest is erg bijzonder en ontzettend leuk om mee te maken, voor stoere jongens en meiden. De grimeurs van Make-Up Matters kunnen bloederige wonden, littekens en kneuzingen maken die er griezelig echt uit zien! Ook vertellen wij hoe special effects in een film worden gemaakt. Het is aan te bevelen dat de kinderen oude kleding aantrekken i.v.m. filmbloed vlekken. Iedereen raak op dit grime feest namelijk ‘gewond’.

Alle bovengenoemde kinderfeestjes en tienerfeesten kunnen zowel in onze professionele make-up studio in Amersfoort worden gegeven voor een tarief vanaf € 195,- of op een externe locatie naar keuze en dit kan al vanaf € 225,-

De feestjes zijn mogelijk tot maximaal 11 personen en duren gemiddeld 2 uur.

Tot slot…
Wilt u voor uw kinderen of tieners ook eens een bijzonder en speciaal kinderfeest organiseren? Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht, Hilversum of Zeist? Geen probleem! Wij verzorgen de feestjes door het hele land.

Voor meer informatie over tiener & kinderfeestjes, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan