Skip to content
Training voor Fotografen

Delen:

Training voor Fotografen

Deze cursus visagie voor fotografen is bedoeld voor fotografen die graag het vakjargon en de basistechnieken van visagie willen leren. De speciale visagietraining van Make-up Matters, is een veelgevraagde training voor fotografen die niet altijd afhankelijk willen zijn van een MUAH of visagist. Deze training kan op individueel maar ook in groepsverband gegeven worden en zal afgesloten worden met een certificaat!

Een bekend knelpunt…
Miscommunicatie wil nog weleens voorkomen tijdens het maken van de vertaalslag van het moodboard naar de uiteindelijke foto. Een goede beheersing van het vakjargon van de visagist kan dit voorkomen.

Onze ervaring…
Als fotograaf weet je hoe belangrijk de expressie is op de foto. Visagie speelt hier een belangrijke rol in. Daarnaast kan een goede visagie jou een hoop tijd in nabewerking besparen. Er hoeven geen glimplekken of wallen meer bewerkt te worden. Er zijn maar weinig fotografen die goede visagievaardigheden beheersen. Een mooie kans om jezelf hierin te onderscheiden. Tijdens de training, die naadloos aansluit op jouw vakgebied, komen oa. de volgende vragen aan bod:

  • Welke soorten huid ondertonen zijn er?
  • Hoe voorkom ik glimplekken?
  • Hoe combineer je de juiste kleuren?
  • Hoe kan ik cosmetisch mooi belichten?
  • Hoe kan ik onzuiverheden zorgvuldig camoufleren?
  • Hoe werk ik hygiënisch?
  • Hoe kan ik de expressie in iemands gezicht vergroten?
  • Hoe maak ik mijn klant op een mooie natuurlijke wijze op?

Stap voor stap…
Wij lopen samen stap voor stap door, wat jij moet weten om een mooie natuurlijke fotomake-up aan te brengen. Het unieke aan onze training is, dat wij geen standaard lesprogramma hanteren. Het lesprogramma wordt samengesteld op jouw wensen en aangepast op jouw niveau/ervaring. Voor onderwerpen die jij lastig vindt, kunnen wij meer tijd nemen. Heb je iets snel onder de knie? Super! Dan gaan we gelijk door naar het volgende onderwerp. Op deze manier kunnen wij jou op een snelle en efficiënte wijze op een zo hoog mogelijk niveau krijgen. Elke training kan worden afgesloten met een fotoshoot in jouw studio. Na het afronden van de training krijg je een officieel certificaat van Make-up Matters Academy!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan