Skip to content
Workshop Zakelijk Stijladvies

Delen:

Workshop Zakelijk Stijladvies

Soms is het lastig om de juiste vertaalslag te maken naar hetgeen wat je uit wilt stralen. De samenhang tussen imago en professionaliteit. Straal jij uit, wat je wilt uitstralen? Make-up Matters is deskundig op het gebied van styling advies aan ondernemers die graag een professionele en passende uitstraling willen hebben. De 1-op-1 styling training, is gericht op mannelijke en vrouwelijke ondernemers en vindt plaats door het hele land.

Zakelijk stijladvies voor mannen…
Natuurlijk wil je als ondernemer zo goed mogelijk voor de dag komen bij je zakelijke contacten, opdrachtgevers en business meetings. Wij van Make-up Matters helpen ondernemers bij het ontwikkelen en vormgeven van een juiste uitstraling, die bij de ondernemer en zijn of haar doelstellingen past. Wat wil je uitstralen? Hoe wil je overkomen? In welke kleding voel jij je prettig? Met welke stijl creëer je de juiste vertaalslag naar een correcte zakelijke uitstraling? Allemaal vragen waar Make-up Matters met haar styling advies mee aan de slag gaat. Aanvullend personal shopping behoort tot de mogelijkheden.

Persoonlijke stijl en make-up advies voor vrouwen…
Vrouwelijke ondernemers kunnen soms een beetje zoekende zijn in hun uiterlijk. Past mijn kledingstijl bij de diensten die ik verleen? Kom ik hiermee professioneel over? Welke kleuren staan mij goed? Hoe komt mijn figuur mooi tot zijn recht? Wij adviseren hoe je als vrouwelijke ondernemer altijd goed voor de dag komt en hoe je de styling, kapsel, kleuren en make-up perfect op elkaar af kunt stemmen.
Naast het zakelijk stijladvies zijn aanvullende visagie workshops ook mogelijk.

Styling in combinatie met zakelijk portret…
Wil je een professionele uitstraling voor je website of een social media profiel, kan er ook een combinatie worden gemaakt met een fotoshoot. Je kunt met je nieuwe look dan gelijk een goede online presentatie van jezelf geven. De eerste indruk is immers belangrijk!

Tot slot…
Kom je uit de regio Amersfoort, Hilversum, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen uw zakelijk stijladvies door het hele land.

Voor meer informatie en / of vrijblijvende prijsopgave voor een zakelijk stijladvies, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan