Studio verhuur

Studio verhuur

Wij zijn trots op onze mooie en professionele studio in Hilversum! Daarom bieden wij jou graag de mogelijkheid om deze te kunnen huren! Er is veel mogelijk en het liefst bespreken wij alle opties even persoonlijk met jou. Maar om alvast een indicatie te geven van wat er allemaal mogelijk is:

-Onze fotostudio is te huur voor fotoshoots of filmopnames. Er is een witte, zwarte, roze en groene (green screen dus!) achtergrond aanwezig. Ook is er prachtig daglicht door de grote raampartij. Perfect geschikt voor zakelijke of beauty fotografie. Maar ook voor commercials en andere marketing fotografie / opnames. Wanneer je ons boekt om de visagie en haarstyling te mogen verzorgen, dan kan je gebruik maken van ons speciale kortingstarief;)

-Ook onze visagie en haarstyling kaptafels, met 8 werkplekken zijn te huur. Perfect voor scholingsdoeleinden. Dus wanneer je een beauty klaslokaal zoekt, of wanneer je een workshop haarstyling of visagie wilt geven aan max. 8 deelnemers, dan is onze werkplek hier perfect voor geschikt! De spiegels zijn voorzien van daglichtlampen en de werkplekken zijn zeer ergonomisch.

– Onze Boho Room heeft een kaptafel met 2 werkplekken. Hier kan je in alle privacy werken. Deze ruimte beschikt ook over een pashokje en een styled background voor fotografie. Deze ruimte kan gehuurd worden door visagisten/MUAH’s die hier een proefsessie willen verzorgen voor hun bruiden. Maar deze ruimte kan ook verhuurd worden door Crossdressers /  Travestie / Non-binair / Transgender  klanten die in alle privacy even willen tutten;)

Informeer snel wat de studio van Make-up Matters in Hilversum voor jou kan betekenen!

Contact
Contact
Naam
Naam

Een kleine glimp