Vlecht technieken workshop

Vlecht technieken workshop

Who we are Matters...

Wil jij stap voor stap leren hoe jij een mooie vlecht kunt maken? Hoe begin je? Hoe hou je het overzicht? Hoe wordt je vlecht zo solide dat het de hele dag blijft zitten? Maar ook, hoe upgrade je je vlecht naar een versie 2.0? Kortom; ben jij bereid om (meer) te leren over vlechten? 

Dan ben je van harte WELKOM in de studio van Make-up Matters in Amersfoort of Hilversum. Krijg persoonlijk advies van een echte professional en leer de technieken die je nodig hebt. 

Bij Make-up Matters zijn wij echte “mensen-mensen” en wij houden er van om onze passie voor vlechten over te kunnen brengen. Met onze ruim 12,5 jaar ervaring durven wij wel, in alle bescheidenheid, te zeggen dat je in goede handen bent.

Individuele vlecht workshop…
Veel mensen vinden het lastig om een mooie maar ook solide vlecht te maken en lopen o.a. tegen de volgende vragen aan:

  • Hoe verdeel ik het haar in mooie gelijke strengen?
  • Hoe houd ik het daarna op een juiste en handige manier vast?
  • Hoe hou ik het overzicht?
  • Hoe corrigeer ik een misser?
  • Hoe krijg ik het in de nek ook mooi strak?
  • Hoe maak ik de vlecht mooi af?

In onze studio bieden wij privé vlecht workshops aan waarbij we, onder het genot van koffie, thee en chocolade, jouw verwelkomen in de wereld van het vlechten!

De vlechten die we gaan leren zijn de “gewone” vlecht. De in- en opvlecht. En de  visgraat vlecht.

Make-up Matters verzorgt deze vlecht workshops zowel in de studio in Amersfoort als in Hilversum!

En dan kun je hierna zelf de mooiste creaties maken in de haren van je kind. Of misschien werk je op een kinderdagverblijf en staan er 6 kinderen voor je in de rij. Maar hoe leuk is het om ook bij jezelf deze technieken toe te kunnen passen als je je klaar maakt voor een feest. Ook als je speciale wensen hebt in wat je wilt bereiken (Gala van je dochter, ben je getuige op een bruiloft) is dat mogelijk. 

De vlechten worden geoefend op speciaal daarvoor bestemde oefenhoofden maar het is ook mogelijk zelf je model mee te nemen.

Een workshop duurt ongeveer 2 uur.

Een kleine glimp

Combinatie met professionele fotoshoot…
Al onze workshops kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen.

En mocht je iemand willen verrassen? Dan hebben we ook leuke cadeaubonnen voor de workshops!

Tot slot…
Ook zin in een persoonlijke 1 op 1 workshop visagie? Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Soest, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen de workshop visagie door het hele land.

Kijk ook even bij onze reviews, voor ervaringen van andere klanten bij Make-up Matters!

Tot snel…

Workshop Aanmeldformulier Algemeen
Naam
Naam