Wonden leren maken

Wonden leren maken

Doing scary stuff matters…

Ontdek de magie van Special Effects make-up tijdens onze unieke workshop “WONDEN LEREN MAKEN” bij Make-up Matters! Als ervaren grimeurs kunnen wij jou verzekeren dat deze workshop een onvergetelijke ervaring zal zijn. Tijdens de workshop word je begeleid door een echte professional, die je de geheimen van het creëren van realistische wonden zal onthullen. Leer de kunst van SFX (special effects) wonden, zoals je ze in films en theaters ziet. Ontdek de technieken achter het werken met siliconen, wax en latex, en leer hoe je deze materialen kunt gebruiken om indrukwekkende wonden te maken. Wees niet bang om viezen handen te krijgen! Deze workshop is geschikt vanaf 12 jaar. Wij kunnen deze workshop geven op beginners niveau, of juist voor wat meer gevorderden. Een workshop op maat dus!

Onze workshop is niet alleen leerzaam, maar ook creatief en hands-on. Je krijgt de kans om zelf aan de slag te gaan en je creativiteit de vrije loop te laten. Onze grimeur staat klaar om je te begeleiden en waardevolle tips en tricks te delen, zodat je het beste resultaat kunt behalen.

Of je nu een make-up professional bent die zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden, een grime liefhebber die geïnteresseerd is in special effects make-up, of gewoon iemand die graag nieuwe dingen leert, deze workshop is geschikt voor iedereen. Geen ervaring is vereist, alleen een nieuwsgierige geest en een passie voor make-up.

Meld je vandaag nog aan voor onze ‘Wonden leren maken’ workshop en ontdek de spannende wereld van special effects make-up. Bij Make-up Matters staan we klaar om je te inspireren en je te helpen je creatieve grenzen te verleggen. Mis deze unieke “out of the box” workshop niet!”

Make-up Matters verzorgt deze SFX workshops zowel in de studio in Amersfoort,Hilversum als bij jou thuis of op een andere gewenste locatie.

Tip: Ook erg leuk voor op middelbare scholen!

Een workshop duurt ongeveer 2 a 3 uur afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Durf jij te kijken?

Combinatie met professionele fotoshoot…
Al onze workshops kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen.

En mocht je iemand willen verrassen? Dan hebben we ook leuke cadeaubonnen voor de workshops!

Tot slot…
Kom jij uit de regio Hilversum, Amersfoort, Huizen, Laren, Apeldoorn, Leusden, Soest, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen de SFX workshop door het hele land.

Kijk ook even bij onze Google Reviews voor ervaringen van andere klanten bij Make-up Matters. (Daar zijn wij stiekem best wel trots op!)

Scared yet?

Workshop Aanmeldformulier Algemeen
Naam
Naam