Fotografie Looks

Fotografie Looks

De juiste fotomake-up…

Make-up Matters uit Amersfoort en Hilversum  biedt aan iedereen (en dus ook aan ondernemers) die een professionele fotoshoot willen laten maken, diverse mogelijkheden voor visagie, haarstyling en kledingstyling. Hierdoor zal je altijd het beste van jezelf op de foto terugzien.

Maar wel gewoon als jouzelf… wij houden van foto’s van echte mensen…gewoon zoals jij en ik. Maar dan dankzij mooie make-up en haarstyling een 2.0 versie van jezelf;)

De juiste fotomake-up…
Wij zorgen er voor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht, waarbij glimplekken worden voorkomen. Door het aanbrengen van speciale fotomake-up, wordt de expressie in het gezicht verhoogd. Fotomake-up is zwaarder dan reguliere dagmake-up, omdat door het flitslicht van de fotograaf kleurverlies kan optreden. Een fotomake-up is dus echt vaktechnisch anders dan een reguliere make-up en raden wij aan voor zowel mannen als vrouwen.

Make-up Matters levert een meerwaarde aan fotoshoots, door de sterke punten van jou meer naar voren te brengen en oneffenheden juist te camoufleren. Desgewenst kunnen wij ook een volledige make-over doen, voor een meer opvallende of bijzondere fotoshoot of een bijzonder thema uitwerken.

Altijd de juiste look…
Uiteraard maken wij jouw kapsel netjes voor de foto. En daarnaast willen wij voorkomen dat je het gevoel krijgt, dat de natuurlijke expressie van je gezicht teniet wordt gedaan onder een dikke laag make-up. Wij dragen er zorg voor dat je gewoon jezelf blijft. That’s what matters…Make-up Matters…

Styling voor fotoshoots…
Wij vinden het erg leuk om met je mee te denken over jouw kledingstijl en geven graag persoonlijk kledingadvies, omdat wij alles op elkaar afstemmen vormt het eindresultaat een mooi geheel.

Bij welke fotoshoots doen wij de visagie, kapsel en styling?

  • Individueel fotoportret / portretfotografie
  • Familie- en gezinsportretten
  • Zwangerschapsreportages
  • Duo fotoshoots
  • Boudoir fotoshoot
  • Modelfotografie voor een portfolio
  • Profielfoto voor Social Media

Een kleine glimp

Make-up Matters beschikt over een eigen make-up & haarstyling studio in Amersfoort en Hilversum. Leuk om te weten: wij hebben ook een fotostudio waar wij gebruik van kunnen maken. Deze kunnen wij verhuren aan jouw eigen fotograaf, of wij kunnen ook een fotograaf voor jou regelen. En wil je liever dat wij naar een fotografie locatie komen elders in het land; geen enkel probleem! Wij komen met alle plezier jouw kant op! 
Ter indicatie, een fotomake-up met een mooi kapsel kan al samen vanaf €135,- en wil je via ons de fotograaf met studio erbij boeken bieden wij een totaal pakket aan vanaf €395,-.

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Hilversum, Apeldoorn, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen jouw fotoshoot visagie door het hele land.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Contact
Contact
Naam
Naam

Altijd de juiste look…