Sinterklaas & Kerst

Sinterklaas & Kerst

Magical moments matter...

Wij zijn gek op de feestdagen! En met alle plezier werken wij mee om de Hulp Sinterklaas en de Pieten klaar te maken voor hun belangrijke taak:) 

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Sinterklaas en Kerstman grimeer looks, ben je echt in goede handen. Ook hebben wij meegewerkt aan diverse film- en commercial opnames. Maar ook bedrijven en scholen weten ons te vinden! Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze beschikbaarheid, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Tip: Deze feestdagen hebben natuurlijk bepaalde data die erg populair zijn. Wij hanteren een ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt” beleid binnen onze boekingen. Dus ons advies: wacht niet te lang om jullie plekje veilig te stellen.

 

Een kleine glimp

Combinatie met professionele fotoshoot…
Al onze feestelijke thema looks  kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen.

Tot slot…
Mogen wij jouw Sinterklaas of Kerstman grimeer look verzorgen? Wij werken graag met Productie maatschappijen, fotografen, gemeenten, scholen en bedrijven samen. Kom jij uit de regio Amersfoort, Hilversum, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen de Sinterklaas en Kerstman looks door het hele land.

Kijk ook even bij onze reviews, voor ervaringen van andere klanten bij Make-up Matters!

Tot snel…

Grime Workshop Aanmeldformulier
Naam
Naam