Make-up Workshop groepen

Make-up Workshop groepen

Wil jij stap voor stap leren hoe jij jezelf op een mooie en natuurlijke manier kunt opmaken? Welke kleuren staan je mooi? Hoe blijft je make-up de hele dag goed zitten? Kortom; ben jij bereid om meer te leren over make-up? 

Dan ben je van harte WELKOM in de studio’s van Make-up Matters in Amersfoort en Hilversum. Krijg persoonlijk advies van een echte professional en leer technieken die echt bij jou passen. Geen geplamuur; gewoon jij… that’s what matters…make-up matters…

Who we are matters…

Bij Make-up Matters zijn wij echte “mensen-mensen” en wij houden er van om onze passie voor make-up over te kunnen brengen. Met onze ruim 20 jaar ervaring durven wij wel, in alle bescheidenheid, te zeggen dat je in goede handen bent.

Groep workshop visagie…
Veel mensen vinden het lastig om een juiste make-up bij zichzelf aan te brengen en lopen o.a. tegen de volgende vragen aan:

  • Hoe breng ik snel een mooie make-up aan en ben ik binnen 10 minuten klaar?
  • Hoe en waar breng je blush aan?
  • Hoe breng je een eyeliner aan?
  • Hoe corrigeer ik hangende oogleden?
  • Waarom een foundation?
  • Wat zijn de mooiste kleuren voor mij?
  • Hoe kun je natuurlijk camoufleren?
  • Hoe maak je een smokey eye?

Bij een groepsworkshop visagie leert Make-up Matters jullie stap voor stap hoe jullie jezelf op een mooie natuurlijke wijze kunnen opmaken. Zorgvuldig bekijken we welke kleuren wel of niet bij je huidtype passen. Eventuele aanvullingen op jouw make-up look kan je ook bij Make-Up Matters bestellen maar dat is zeker niet verplicht.

Make-up Matters verzorgt deze visagie workshops zowel in de studio’s in Hilversum en Amersfoort als bij jou thuis of op een andere gewenste locatie. De workshops duren ongeveer 2 a 3 uur; afhankelijk van jullie wensen. Leuk als personeeluitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest!

Duo workshop Visagie…
Deze workshop visagie is speciaal voor vriendinnen, moeder & dochter of collega’s die vanuit hun werk er representatief uit willen zien. Bij deze duo workshop visagie worden dezelfde principes toegepast als bij een individuele workshops visagie. Goede visagie is maatwerk. Onze ervaring uit de praktijk wijst uit dat een goede techniekbeheersing binnen de visagie het zelfvertrouwen een flinke boost kan geven!

Groepsworkshop Visagie…
Make-up Matters organiseert ook groepsworkshops visagie voor groepen van gemiddeld 4-80(!) personen. Dit kan zowel in onze professionele make-up studio’s in Hilversum en Amersfoort of op een andere gewenste locatie.  Wij nemen dan spiegels en koffers vol make-up en penselen mee. Wij geven iedereen passende make-up tips en leren de nieuwste make-up trends toe te passen. Vaak geven wij deze groepsworkshop visagie voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenavonden/middagen, personeelsfeestjes of familie aangelegenheden.

De exacte inhoud van onze workshops stemmen wij dus ALTIJD op jullie persoonlijke wensen en tijdslijnen af. Willen jullie smokey eyes of eyliner leren aanbrengen? Hangende oogleden corrigeren? Speciale bril make-up leren? Alle thema’s zijn bespreekbaar en alle vragen van de deelnemers worden tijdens deze groepsworkshop visagie behandeld. Afhankelijk van de groepsgrootte, komen wij deze middag of avond met meerdere visagistes. Met ons team van Make-up Matters is het mogelijk om een workshop voor een groep tot maximaal 80 personen te verzorgen voor alle huidtypes en huidtinten.

Tarieven…
De tarieven van onze make-up workshops zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aantal personen: Prijs p.p.:
1 €150
2 €85
3 €65
4 €65
5-12 €50
12+ op aanvraag

 

Who we are Matters...

Een kleine glimp

Combinatie met professionele fotoshoot…
Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een professionele fotoshoot in de studio van een fotograaf of in onze eigen fotostudio. De fotograaf kan ook naar de gewenste locatie komen.

En mocht je iemand willen verrassen? Dan hebben we ook leuke cadeaubonnen voor de workshops!

Tot slot…
Ook zin in een individuele, een duo of groepsworkshop visagie? Kom jij uit de regio Amersfoort, Hilversum, Laren, Eemnes, Leusden, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Geen probleem! Wij verzorgen de workshop visagie door het hele land. Dit kan al vanaf € 50,- pp.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Tot snel…

Workshop Aanmeldformulier Algemeen
Naam
Naam