Skip to content
Halloween & Special Effects

Delen:

Halloween & Special Effects

Make-up Matters verzorgt met alle plezier de grime, schmink en special effects voor diverse productiemaatschappijen, theaters, themafeesten, films, commercials en fotoshoots in heel Nederland.

Speciale personages…
De grimeurs van Make-up Matters kunnen diverse personages maken, waarbij speciale grime make-up en technieken worden gebruikt om een geloofwaardig karakter te creëren.

Het helpt de acteur enorm om in zijn rol te komen, wanneer de look naadloos aansluit op de rol die hij vertolkt. Een goede theater- of filmgrime is net zo belangrijk als een treffende mimiek of de juiste props.

Onze ervaring hebben wij oa. opgedaan in het Charles H. Fox Institute in Londen en LA Academy in Dublin, waar wij van Make-up Matters diverse special effects hebben geleerd. Wij beschikken over ruime internationale ervaring met verschillende professionele technieken.

Speciale grime effects aanbrengen…
Vooral bij films, televisie commercials,  of theater worden veel special effects gebruikt  voor het maken van levensechte wonden, blaren, brandwonden, littekens en kneuzingen. Grimeren wordt door Make-up Matters ook vaak toegepast voor het maken van bijvoorbeeld kale hoofden, baarden, snorren en verouderingen.

Grime bij diverse feesten…
Binnenkort een themafeest? Of wil je een grap met iemand uithalen? Wij kunnen je helpen! Make-up Matters is gespecialiseerd in het verzorgen van grime bij diverse feesten zoals:

  • Sinterklaasfeesten
  • Halloween
  • Vrijgezellenfeesten
  • Speciale fotoshoots
  • Themafeesten

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan