Skip to content
Bellypainting

Delen:

Bellypainting

Make-up Matters maakt een bellypaint bij zwangere vrouwen, die een mooie buikschildering als unieke herinnering willen hebben. Deze bijzondere ervaring kan ook door middel van een fotoshoot vastgelegd worden.

Belly painting voor zwangere vrouwen…
Een bellypaint of buikschildering is een mooie belevenis voor zwangere vrouwen. Een zwangerschap is toch een speciaal moment. En wat is er nu leuker om een mooie bellypaint van jouw buik te laten maken en dit voor altijd vast te leggen met een professionele fotoshoot? Het beste moment om een bellypaint te laten zetten is vanaf 30 tot 36 weken in de zwangerschap.

Inspiratie voor een bellypaint…
Om inspiratie te krijgen voor jouw bellypaint kun je eigen ideeën, plaatjes en foto’s aan ons voorleggen en kunnen deze als voorbeeld dienen. Alle opties en thema’s zijn bespreekbaar. De foto’s die van de bellypaint worden gemaakt, kunnen dienen voor een uniek geboortekaartje of je kunt hier een canvas afdruk van laten maken voor in de babykamer.
Een bellypaint of buikschildering is ook voor de bellypainter een speciale ervaring met die trappelende voetjes, waarbij de buik natuurlijk ook beweegt.

Een bellypaint in combinatie met een fotoshoot…
Een bellypaint wordt vaak gecombineerd met een fotoshoot, zodat met deze buikschildering, een uniek moment van de zwangerschap, voor altijd bewaard blijft. Maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Wat ook een leuke mogelijkheid is, is om de bellypaint te laten maken tijdens een babyshower! Of geef het cadeau met onze Make-up Matters cadeaubon.

Wil je ook graag een bellypaint laten zetten, dan komt Make-up Matters graag naar je toe. Wij maken deze buikschildering door het hele land, bij iemand thuis of desgewenst in het ziekenhuis. Vraag nu een professionele paint aan en beleef zelf deze unieke ervaring! Een bellypaint is al mogelijk vanaf € 125,-

Tot slot…
Kom jij uit de regio Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Hilversum, Eemnes en Utrecht? Geen probleem! Wij verzorgen jouw bellypaint door het hele land.

Voor meer informatie over een bellypaint, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met mij op

Trouwplannen?

Vraag dan nu onze Bridalbrochure aan!

Vraag onze bridal brochure aan