Transgender / Non-binair

Transgender / Non-binair

Who we are Matters...

Natuurlijk verwelkomen wij Trans mensen en personen die zich herkennen als Non-binair. Er zijn veel  “labels en omschrijvingen” en soms is het lastig, ook voor ons, om alles op de juiste manier te beschrijven. Want tja…wat is nou precies “juist”? Het belangrijkste is dit: bij Make-up Matters zien wij de wereld niet in het zwart-wit, maar juist in ALLE prachtige kleuren van de regenboog. Want zeg nou zelf: “Wie zijn wij om te oordelen over onze medemens?” Oordeelvrij en een warm welkom voor ieder mens!

Dat gezegd hebbende… Even over onze make-up workshop;)

Wij van Make-up Matters kijken echt niet vreemd op van jouw verschijning. Je bent precies goed zoals je bent. Voel je meer dan welkom in onze professionele studio’s in Hilversum en Amersfoort voor een leuke en leerzame make-up workshop

Who we are matters…

Bij Make-up Matters zijn wij echte “mensen-mensen” en wij houden er van om onze passie voor make-up over te kunnen brengen. Met onze ruim 20 jaar ervaring durven wij wel, in alle bescheidenheid, te zeggen dat je in goede handen bent.

Why Make-up Matters for you…

Het is voor vrouwen altijd lastig om het juiste make-up advies te krijgen, vaak wordt er niet voldoende de tijd genomen om te kijken wat er nou echt past qua make-up look bij wie je bent. Als snel verandert make-up in een masker of nog erger; plamuur.

Voor trans vrouwen is dit vaak nog lastiger, want niet iedereen wil midden in een groot warenhuis make-up tips krijgen. En vaak wordt het advies dan afgeraffeld en is het erg productverkoop gericht.

Bij Make-up Matters gaan wij hier graag anders mee om! In onze studio bieden wij privé make-up workshops aan waarbij we, onder het genot van koffie, thee en chocolade, jou verwelkomen in de wereld van de visagie! Make-up kan zo’n mooi hulpmiddel zijn om te laten zien wie je werkelijk bent! Het hoeft absoluut geen masker te zijn om je achter te verschuilen, maar het kan juist jouw vrouwelijkheid versterken!

Maar wat nou als je jouw gezicht juist liever een mannelijkere uitstraling zou willen geven? Natuurlijk kan dat ook! Stuur ons een berichtje om de mogelijkheden samen verder door te spreken.

Learning new things matters…

Tijdens onze workshops ga je leren hoe jij jezelf stap voor stap op een mooie manier kunt opmaken. We leren je graag hoe jij jouw huid goed kan verzorgen en hoe je de juiste kleur foundation kiest. Maar ook hoe je een baardschaduw of stoppels kan camoufleren of juist kunt creeren, ogen mooi kan accentueren en nog heel veel meer! Zo kan je na afloop, vol zelfvertrouwen, zelf thuis aan de slag gaan met jouw nieuw geleerde make-up technieken.

Een workshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur en kan geboekt worden voor jou alleen of juist met een groepje leuke mensen. Dit alles in een veilige en oordeelvrije omgeving.

Verschillende opties

Basis make-up workshop

 • Reiniging en verzorging van de huid
 • Anti-aging indien nodig;)
 • Camouflage baardschaduw en stoppels
 • Foundation
 • Blush
 • Wenkbrauwen
 • Basis oogmake-up
 • Lippen en correcties

Gevorderden make-up workshop

 • Korte herhaling van de onderwerpen van de basis technieken
 • Contouring d.m.v. highlighten & shapen
 • 3 verschillende blush technieken
 • Smokey eyes
 • Plaatsen van kunstwimpers
 • Verschil tussen dag- en avondmake-up
 • Eyeliner
 • Of gewoon iets anders wat jij wilt leren!

Prive Workshop: € 185

Wil je alsjeblieft van te voren bij ons aangeven of jij deze workshop in alle privacy, zonder andere aanwezige klanten, wilt. Of dat je het niet als vervelend ervaart als er bijvoorbeeld een andere workshop plaatsvindt in dezelfde ruimte. Wij gaan graag zorgvuldig om met jouw privacy. Goede communicatie is daarom erg belangrijk.

Groepsworkshop:

Inhoud workshop is in overleg en op maat afgestemd op jullie wensen.

Investering:

2 personen: € 150,- pp
3 personen: € 100,- pp
4 personen: € 90,- pp
5 personen: € 75,- pp
6 personen: € 75,- pp
7-10 personen: € 60,- pp

Het gebruik van alle materialen is uiteraard inbegrepen tijdens onze workshops. Mocht je zelf al make-up hebben, neem dat dan gerust mee. Mocht je na afloop producten willen aanschaffen dan kan dat, maar dit is uiteraard niet verplicht.

Going for it matters!

Graag verwelkomen wij je in onze studio’s van Make-up Matters in Amersfoort en Hilversum. Wil je een workshop inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Tot snel…

Workshop Aanmeldformulier Algemeen
Naam
Naam